پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۵۳

امینی:

کانون بازنشستگان تعاون خوزستان تشکیل می‌شود‌

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون استان خوزستان از تشکیل کانون بازنشستگان این اداره کل در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، مسعود امینی در نشست با بازنشستگان این اداره ‌کل اظهار داشت: کانون بازنشستگان، اتاق فکر اداره کل تعاون استان است و در این اتاق می‌توان بهترین راهکارها را برای توسعه و ارتقای سطح فرهنگ تعاون ارائه کرد.

وی افزود: خوزستان دارای توانمندی‌ها و قابلیت‌های فراوانی است و با توجه به اینکه ظرفیت‌های زیادی از کشور در این استان وجود دارد، در حقیقت یک کشور محسوب می‌شود.

امینی خاطرنشان کرد: فرصت‌های شغلی برای اشتغال جوانان شناسایی و آماده شود تا بتوان آن را در قالب تعاونی‌های تولیدی و اشتغالزا اجرا کرد. بنابراین ضروری است تمام تعاونگران تلاشگر دست به دست هم دهند و با حمایت‌های مسئولان استان و کشور در راه کاهش مشکلات استان از جمله اشتغال و مسکن گام بردارند.

مدیرکل تعاون خوزستان با تاکید بر ارتقای سطح دانش و آگاهی جوانان و استفاده از تجربه‌های بازنشسگان وی عنوان داشت: باید با نگاه علم و دانش و آگاهی، همت و تلاش مضاعف شود و در خدمت به مردم فداکار و ایثارگر خوزستان از هیچ اقدامی نباید دریغ کرد.

مدیرکل تعاون خوزستان با اشاره به اینکه خوزستان از نظر وسعت و انجام کار و تلاش نیاز به همت والا و تلاش خستگی‌ناپذیر دارد، خواستار افزایش پست‌های معاونان و تکمیل پست‌های خالی در اداره کل تعاون استان شد و خاطرنشان کرد: با تکمیل پست‌های بلاتصدی در چارت سازمانی اداره کل و به کارگیری نیروهای بازنشسته به عنوان مشاور منطبق با قانون مدیریت خدمات کشوری می‌توان بیش از گذشته در راه اشتغالزایی و تامین مسکن متقاضیان کار و مسکن تلاش کرد.
کد خبر 1086867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha