پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۳۶

پس از رقابت 5 روزه/

سما گرگان قهرمان مسابقات کبدی ساحلی شد

سما گرگان قهرمان مسابقات کبدی ساحلی شد

سومین دوره مسابقات کبدی ساحلی قهرمانی کشور با قهرمانی تیم سما گرگان در بندرعباس به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر،  این دوره از رقابت‎های کبدی ساحلی قهرمانی کشور که حکم انتخابی تیم ملی را هم داشت از 27 اردیبهشت‏ ماه با حضور 22 تیم در بندرعباس آغاز شده بود.

در روز پایانی این دوره از رقابت ها تیم سما گرگان در دیدار نهایی تیم شمال شرق تهران را با نتیجه 44 بر 34 شکست داد و به عنوان قهرمانی دست یافت. بعد از تیم شمال شرق تهران نیز دو تیم شهدای جزینک  سیستان و بلوچستان و هیئت کبدی جنوب غرب تهران به طور مشترک بر سکوی سوم قرار گرفتند.

رقابت‎ های کبدی ساحلی قهرمانی کشور حکم انتخابی تیم ملی را داشت. به همین منظور "آشان کومار" سرمربی هندی تیم ملی این رقابت‎ های 5 روزه را از نزدیک تماشا کرد تا از بهترین ها برای حضور در اردوی تیم ملی دعوت کند.

کد خبر 1087129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha