پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۵۹

شهنازی در گفتگو با مهر:

قهرمانی نوجوانان والیبال پاک و بدون ایراد بود/ تیمم تضمین کننده آینده است

قهرمانی نوجوانان والیبال پاک و بدون ایراد بود/ تیمم تضمین کننده آینده است

سرمربی تیم والیبال نوجوانان بر این موضوع تاکید دارد که تیمش در سلامت کامل و بدون داشتن بازیکن صغرسنی عنوان نخست رقابت‎های قهرمانی آسیا را از آن خود کرده است.

ناصر شهنازی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر اینکه تمام بازیکنان تیم والیبال نوجوانان طبق رده سنی تعیین شده از سوی AVC در مسابقات قهرمانی آسیا حضور داشتند، اظهار داشت: این تیم هیچ مشکل و مسئله‎ای به لحاظ صغر سنی نداشت و در سلامت کامل، پاک و بدون ایراد در بازی‎ها حضور داشت.

وی با تاکید بر اینکه کم تجربه بودن بازیکنان هم به دلیل همین رعایت محدوده سنی و نداشتن صغرسنی بوده است، یادآور شد: به غیر از آرمین صادقیانی که به عنوان سهمیه جوانان با تیم ارتعاشات صنعتی در رقابت‎های لیگ برتر حضور داشت، دیگر بازیکنانم در هیچ تیمی نبودند چون خیلی کم سن و سال هستند.

سرمربی تیم والیبال نوجوانان تصریح کرد: به همین دلیل مطمئن هستم این تیم می‎تواند آینده والیبال ایران را تضمین کند چون میانگین سنی و قدی (197 سانتیمتر) آنها مناسب و ایده‎آل برای وقت گذاشتن و کار کردن بیشتر بر روی توانایی‎هاست. سلامت جسمی و سنی بازیکنان ارزش زیادی دارد.

شهنازی با اشاره به اینکه قهرمانی تیم والیبال نوجوانان در سخت ترین دوره رقابت‎های آسیا به دست آمد، تاکید کرد: این سخت‎ترین دوره این مسابقات بود چون قرار بود تیم اول المپیکی شود. ضمن اینکه تعداد سهمیه‎های جهانی به دو سهمیه کاهش پیدا کرده بود. همین مسئله انگیزه‎ها را بیشتر و رقابت‎ها را نزدیک‎تر کرده بود.

وی ادامه داد: از ابتدای مسابقات پیش‎بینی کرده بودم که چین، ژاپن، هند، کره‎جنوبی و ایران تنها شانس‎های قهرمانی این دوره از مسابقات هستند. طبیعی بود که در این میان تیمی که منطقی‎تر و حساب شده‎تر کار کند قهرمان می‎شود. خوشحالم که این ویژگی‏ها و نتایج آن به تیم ایران رسید.

سرمربی تیم والیبال نوجوانان با طرح این مطلب که "شادی مردم ایران بزرگترین پاداشی است که به واسطه قهرمانی در آسیا گرفتم"، خاطر نشان کرد: این قهرمانی حاصل یک کار گروهی با حضور رئیس و دیگر مسئولان فدراسیون، همکاران مربی و رسانه‎ها بود. در این میان اگر سهم کوچکی باقی بماند از آن من سرمربی است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم والیبال نوجوانان کشورمان عصر روز جمعه با غلبه بر چین عنوان قهرمانی هشتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا را از آن خود کرد. سهمیه المپیک سنگاپور و پیکارهای جهانی به واسطه این قهرمانی از آن والیبال نوجوانان ایران شد.

شهنازی در خصوص همراهی تیم والیبال نوجوانان برای حضور در این دو رویداد گفت: هنوز در این مورد هیچ صحبت و مذاکره‌ای با رئیس فدراسیون نداشته‌ام.

کد خبر 1087722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha