پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

کرسیهای تلاوت قرآن در 30 استان کشور راه اندازی می شود

کرسیهای تلاوت قرآن در 30 استان کشور راه اندازی می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور به ایجاد کرسیهای تلاوت قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این کرسیها در 30 استان کشور و به‌ منظور سازماندهی قاریان راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام حمید محمدی ظهر یکشنبه در اولین نشست هم‌اندیشی مسئولین و اساتید جلسات قرآن کریم خراسان رضوی افزود: برگزاری این هم‌اندیشی کار مهم و مطلوب است که باید هدفمندانه آن را هدایت کرد.
 
رئیس مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور به ایجاد کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در کشور اشاره کرد و گفت: این کرسیها در 30 استان کشور و به‌ منظور سازماندهی قاریان و اعزام آن‌ها به سراسر کشور راه اندازی می‌شود.
 
حجت الاسلام محمدی ادامه داد: امسال 50 مدرسه قرائت قرآن کریم که وظیفه تربیت نخبگان جوان قرآنی و تقویت سطح تلاوت قاریان جوان را بر عهده خواهد داشت، ایجاد می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه جذابیت‌های کلامی قرآن راهی به سوی خدا است گفت:  برای بیمه شدن نسل خود راهی جز تمسک به قرآن کریم نداریم از این رو باید ابتدا جاذبه های قرآن را برای فرزندان خود ارائه کنیم.
 
رئیس سازمان توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور با بیان اینکه تجوید پایه گذار فهم آیات قرآن کریم است، اظهار داشت: برای فهم زیبایی های قرآن باید علوم مرتبط با آن را یاد گرفته و به درستی اجرا کنیم.
 
وی با تأکید بر اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که دانش آموزان ما در روخوانی و روانخوانی قرآن کریم مشکلی نداشته باشند و بخشی از علوم مربوط به تلاوت صحیح قرآن را نیز بدانند، افزود: خوشبختانه در حال حاضر از حیث منابع و امکانات شرایط مطلوبی را داریم و بودجه بسیار خوبی نیز به حوزه قرآن اختصاص یافته است.
 
وی با بیان اینکه باید درگاه بزرگ قرآنی در کشور ایجاد شود، افزود: برای راه اندازی درگاه بزرگ قرآنی کشور باید به عرصه های نوینی چون فضاهای مجازی وارد شویم که وزارت ارشاد در بخش آی تی پاسخگوی آن است.
 
وی تأکید کرد: در حوزه قرآن باید کار به آموزش و پرورش واگذار شود چرا که  این مجموعه با در اختیار داشتن 14 میلیون دانش آموز و بهره مندی از معلمان مجرب و نیز ایجاد 10 هزار دارالقرآن می تواند وضعیت روخوانی و روانخوانی قرآن کریم را در دانش آموزان ما سامان دهی کند.
 
در ادامه این مراسم عفت شریعتی نماینده مردم مشهد و کلات با اشاره به اینکه قرآن باید در متن زندگی افراد پیاده شود، بیان کرد: پیشرفتهای بسیاری را در تمامی عرصه‌ها و به‌ ویژه در بخش قرآنی شاهد هستیم.
 
وی افزود: باید سواد قرآنی را به کمال برسانیم به طوری که سواد قرآنی تبدیل به حکمت و حکمت مبدل به معرفت شود که در تمام مراحل زندگی از آن بهره گیرم که این یکی از وظایف برگزارکنندگان محافل قرآنی است.
کد خبر 1087894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha