پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۸۳، ۱۶:۰۴

استقلال - پاس در فينال ايراني مسابقات جام صلح و دوستي

تيم هاي استقلال و پاس فردا در حساسترين ديدار از مسابقات فوتبال چهارجانبه جام صلح و دوستي ، تكليف قهرمان اين مسابقات را مشخص خواهند كرد .

به گزارش خبرنگار"مهر" در بازيهاي عصر فردا ابتدا در ساعت 17 تيم هاي الشعب و الوصل ديدار رده بندي را برگزار خواهند كرد و سپس در ساعت 19 استقلال برابر پاس به ميدان خواهد رفت تا چهره  قهرمان اين مسابقات مشخص شود .
در حال حاضر تيم پاس با 6 امتياز در صدر جدول رده بندي اين مسابقات قرار دارد و تيم هاي استقلال و الوصل به ترتيب با چهار و يك امتياز دوم و سوم هستند . تيم الشعب هم بدون امتياز در رده چهارم قرار دارد .

گفتني است ديدار تيم هاي استقلال و پاس در غياب ملي پوشان اين دو تيم برگزار خواهد شد . از تيم استقلال نيكبخت واحدي ، فرزاد مجيدي ، مهدي امير آبادي و رضا عنايتي و از تيم پاس خداداد عزيزي ، آرش برهاني ، جواد نكونام ، محمد نصرتي و حسن رودباريان در اردوي تيم ملي حضور دارند و در ديدار فردا غايب خواهند بود .

کد خبر 108802

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha