پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۰۲

100 عنوان مقاله به همایش "فرصتها و چالشهای دریای خزر" ارائه شد

100 عنوان مقاله به همایش "فرصتها و چالشهای دریای خزر" ارائه شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس مازندران گفت: بیش از 100 عنوان مقاله به دبیرخانه همایش ملی فرصتها و چالشهای سواحل دریای خزر در ساری ارائه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار رمضان قاسمی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی برگزاری این همایش ملی با اعلام اینکه همایش ملی بررسی فرصت ها و چالش های اجتماعی و امنیتی سواحل دریای خزر در ساری برگزار می شود، افزود: در این همایش بزرگ اندیشمندان، متخصصان و اساتید برجسته دانشگاه ها و مراکز علمی کشور و استان و فرماندهان ناجا حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: در این همایش ملی مسائل و ظرفیتهای بالفعل و بالقوه سواحل دریای خزر مورد واکاوی و تحلیل علمی و منطقی قرار خواهد گرفت.
 
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به اینکه راهکارهای برون رفت از مشکلات و چالشهای موجود و ارتقاء امنیتی در این همایش بررسی می شود، تصریح کرد: در دستور کار فرماندهی انتظامی مازندران این مهم بوده که در پرتو تعامل ایجاد شده با مراکز علمی و حقوقی راهکارهای برون رفت از این چالشها تدوین و ارائه شود.
 
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس مازندران تصریح کرد: دستاوردهای این همایش به منظور اتخاذ تدابیر لازم در اختیار مدیران و سازمان های تخصصی تصمیم ساز قرار خواهد گرفت.
 
قاسمی از برپایی نمایشگاه جنبی در محل همایش از سوی فرماندهی انتظامی استانهای مازندران و گلستان خبر داد و تصریح کرد: هدف اصلی این همایش آگاهی و شناخت علمی از فرصت ها و چالش های اجتماعی و امنیتی سواحل دریای خزر و بررسی روش های ساماندهی آن است.
 
به گفته وی، سواحل زیبای دریای خزر به عنوان یک موقعیت استراتژیک برای استانهای شمالی بویژه مازندران محسوب می شود که در صورت برنامه ریزی علمی به منظور بهره وری بهینه آثار مثبت آن در اقتصاد استان تاثیرگذار خواهد بود.
 
قاسمی افزود: در حال حاضر دریای خزر با مسائل عدیده زیست محیطی، ساخت و سازهای غیرقانونی، عدم ساماندهی سواحل، وجود برخی خلاهای قانونی و نبود متولی ساحل مواجه است.
کد خبر 1088087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha