به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، محبوب زارع در جلسه هماهنگی مدیریت بحران استان که با حضور معاون امور عمرانی استاندار برگزار شد با بیان اینکه طغیان رودخانه در روزهای گذشته موجب آبگرفتگی منازل و معابر شهری پلدشت شده بود افزود: برنامه مطالعاتی احداث دایک خاکی به طول هفت کیلومتر در حاشیه رودخانه ارس به اتمام رسیده و برای احداث آن بیش از 70 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
وی همچنین به خسارتهای ناشی از شدت بارشهای اخیر و طغیان رودخانه ها در مناطق شهری و روستایی اشاره کرد و اظهار داشت: بر اثر وقوع حوادث پیش بینی نشده نظیر سیل، تگرگ و رانش زمین بیش از هزار و 527 میلیارد ریال به مزارع ، اماکن و تاسیسات شهری و روستایی استان خسارت وارد شده است.
جواد محمودی معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی نیز در این بر احداث سریع دایک خاکی و جذب اعتبارات ملی این طرح تاکید کرد و گفت: در این راستا باید از تمام توان و ظرفیت استان باید بهره گرفت تا در آینده با افزایش میزان بارندگی ها شاهد بروز حوادث غیر قابل جبران نباشیم.
نظر شما