به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمد حسین فلاحزاده ظهر یکشنبه در همایش سراسری مدیران ستادی، استانی و مدیران کاروانهای حج و تمتع سال 89 که در اردوگاه یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، بیان داشت: هر یک از مدیران و روحانیون کاروانها باید درحج یک پژوهشگر باشند و در این زمینه سیستمی طراحی شده است تا اگر پیشنهادی برای رشد و تحول دارند ارائه دهند.
وی با بیان اینکه اگر رویکرد ما رویکردی اعتمادی باشد کارها بهتر پیش میرود گفت: نظارت ما باید درسطح کلان باشد.
فلاح زاده ادامه داد: نظارت ما در سه حوزه ساختاری، رویه و نیروی انسانی است اظهار داشت: اگر سازمان مناسبی وجود نداشته باشد ، رویه صحیح حاکم نباشد و نیروی انسانی کامل نباشد رسیدن به اهداف با مشکل مواجه خواهد شد.
معاون پشتیبانی و ارزشیابی بعثه مقام معظم رهبری بیان داشت: در طول عمر حج پس از انقلاب، در مقاطعی تحولاتی ایجاد دشده است و در برخی مقاطع روند رو به رشدی داشتهایم اما تحولی در این زمینه صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه تغذیه و مسکن زائر مورد اهمیت است عنوان داشت: اما آنچه که در کاروان از همه مهمتر است، مدیریت در کاروان است که مدیر باید امور را به صورت کلان رصد کنند که اگر اینگونه باشد اثربخشی افزایش مییابد.
فلاحزاده بیان داشت: نکته مهم در امر نظارت این است که دستگاههای نظارتی نباید مانند یک دستگاه اعصاب خورد کن برای مدیر عمل کنند.
وی ادامه داد: این نگاه باید به شکل نظارت رشد و حرکت به سوی پیشرفت باشد نه اینکه به دنبال مچگیری و حذف افراد عمل کند.
وی با تأکید بر استفاده از فناوری ای تی در بحث نظارت گفت: با این شیوه دادهها به بهترین شکل به دست میآید و بررسیها نیز بهتر میشود.
وی در ادامه از تدوین منشور حقوق زائر خبر داد و اظهار داشت: تدوین این سند کار مشترکی بین سازمان حج و معاون پشتیبانی و ارزشیابی بعثه رهبری است که در آن حقوق زائرین و وظایفی که به عهده خدمتگزاران است مشخص شده است.
وی بیان داشت: سالانه افراد زیادی از طریق سازمان حج و زیارت به حج تمتع، عمره و عتبات عالیات مشرف میشوند که میتوان از ظرفیت این افراد در جامعه استفاده کرد.
قم - خبرگزاری مهر: معاون پشتیبانی و ارزشیابی بعثه مقام معظم رهبری در حج گفت: روحانیون، مدیران و فرهیختگان باید درحج نگاه پژوهشگرانه داشته باشند.
کد خبر 1088233
نظر شما