پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۱۸

افزایش 25 درصدی کمک هزینه ازدواج در استان قزوین

افزایش 25 درصدی کمک هزینه ازدواج در استان قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر کل تامین اجتماعی استان قزوین گفت: در سال گذشته شش میلیارد و 800 میلیون ریال کمک هزینه ازدواج به بیمه شدگان پرداخت شده که این رقم در مقایسه با سال ‌٨٧ حدود ‌٢٥ درصد رشد داشته است.

علیرضا محسنی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین افزود: مبلغ یاد شده به دو هزار و 29 نفر بیمه شده دارای شرایط در سال ‌٨٨ پرداخت شده که تعداد آنها نسبت به سال 87 که حدود دو هزار و 50 نفر بود، یک درصد رشد منفی داشته است.
 
وی تصریح کرد: طبق ماده ‌٨٥ قانون تامین اجتماعی به بیمه شده زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می‌کند مبلغی معادل یک ماه متوسط حقوق با رعایت شرایط لازم به عنوان کمک ازدواج پرداخت می‌شود.
 
محسنی از رشد ٤٤ درصدی کمک هزینه استراحت ایام بارداری هم خبرداد و گفت: در سال گذشته شش میلیارد و 351 میلیون ریال به یک هزار و 76 بیمه شده کمک هزینه استراحت ایام اتراحت بارداری پرداخت شد که  نسبت به سال قبل 43.8  درصد افزایش داشته است.
 
وی در خصوص غرامت دستمزد ایام بیماری گفت: در سال گذشته با  پرداخت 26 میلیارد و 901 میلیون ریال به 12 هزار و 443 نفر بیمه شده، میزان پرداختی ها 32.5 درصد رشد داشته است.
 
به گفته محسنی تعداد مشمولانی که در سال گذشته از غرامت دستمزد ایام بیماری استفاده کردند 1.9 درصد بیشتر شده است.
 
مدیر کل تامین اجتماعی استان اعلام کرد: بیمه شده زن در صورتی که در طول مدت یک سال قبل از زایمان سابقه پرداخت حق بیمه 60  روز را داشته باشد می تواند به شرط عدم اشتغال به کار از کمک هزینه بارداری و نیز کمک‌ها و معاینه‌های طبی و معالجات قبل، حین و بعد از زایمان نیز استفاده کند.
 
 
کد خبر 1088339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha