پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۳۵

تمامی آبهای مرزی استان ایلام مهار می شود

تمامی آبهای مرزی استان ایلام مهار می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استاندار ایلام گفت: مهار آبهای مرزی این استان در اولویت کاری قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، محمدعلی گلشن صبح سه شنبه در جریان بازدید از سدگدارخوش شهرستان مرزی مهران بیان کرد: براساس برنامه ریزی قرار است کلیه آبهای مرزی ایلام مهار و صرف توسعه کشاورزی منطقه شود.

وی ادامه داد: استان ایلام از حیث موقعیت کشاورزی دارای شرایط مطلوبی است که باید با استفاده بهینه از این مزیت برای توسعه این بخش اقدام شود.

گلشن بر ضرورت تسریع در عملیات سدگدار خوش مهران تاکید کرد و گفت: باید تلاش شود که این سد با هدف توسعه بخش کشاورزی در سریعترین زمان به بهره برداری برسد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای ایلام نیز در این مراسم گفت: اکنون عملیات اجرایی سد گدارخوش از پیشرفت 90 درصدی برخوردار است.

علی لطفی بیان کرد: قرار است اعتبار لازم برای تکمیل این طرح در سال جاری اختصاص یابد.

کد خبر 1089236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha