پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۵۰

جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور در قم آغاز شد

جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور در قم آغاز شد

قم - خبرگزاری مهر: پانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با قرآئت پیام آیت الله مکارم شیرازی و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قم آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، این جشنواره از صبح سه‌شنبه آغاز بکار کرد و به مدت سه روز در مجتمع یاوران مهدی(عج) مسجد مقدس جمکران ادامه خواهد داشت که حضور اساتید برجسته قرآنی همچون استاد پرهیزگار، سعیدان، موسوی علامی و لطفی‌نیا به عنوان سخنران و بازدید از اماکن مذهبی قم و برپایی محافل انس با قرآن از ویژگی‌های این جشنواره به شمار می‌رود.

بر پایه این گزارش تعداد 160 دانشجوی خانم و 132 دانشجوی آقا از 46 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، حفظ 20 جز، 10 جز، 5 جز، قرآئت تحقیق و ترتیل شرکت دارند‌، همچنین بخش کتبی این رقابتها در روز جمعه هفتم خرداد ماه به صورت سراسری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.

باید با همتی مضاعف در مسیر بازگشت به قرآن و ترویج معارف در جامعه حرکت کنیم

وزیر بهداشت نیز با صدور پیامی به این جشنواره قرآنی بازگشت به مسیر قرآن و تعمیق و ترویج معارف در جامعه را خواستار شد.

وحید دستجردی در پیام خود آورده است: خدا را شاکر و سپاسگزارم که بار دیگر”عروه الوثقی“ قرآن دلهای ما را به هم نزدیک کرد و انگیزه‌ای خجسته برای یک هم اندیشی معنوی شد.

در ادامه پیام آمده است: قرآن پرتویی از حسن ازلی و ابدی باریتعالی و معجزه ماندگار پیام آور وحی حضرت ختمی مرتبت، پیامبر عظیم الشأن اسلام است که از هنگام نزول تا کنون همواره علما، محققان، مفسران و هنرمندان را مبهوت دریای بیکران ظرافت‌ها و زیبایی‌های ظاهری‌اش کرده است. از سوی دیگر، قرآن کتاب هدایت است، چنانکه پیامبر بزرگوار اسلام(ص) می‌فرمایند: ”هنگاهی که ظلمات و تاریکی گمراهی‌ها ابر سیاهی بر شما سایه افکند و راه را گم کردید، به قرآن پناه بیاورید.“

با عنایت به این جملات نورانی در می‌یابیم که باید با قرآن بود، با قرآن زندگی کرد و از قرآن نور گرفت و از اثر این نور در مسیر رستگاری و تکامل انسانی خویش بهره برد.

در قسمت دیگر پیام بیان شده است: امروز شما در این محفل نورانی و معنوی گردهم آمده‌اید که راه را برای تحقق این امر مقدس هموار کنید، بدون شک این جمع فرهیخته دانشگاهی عجین شده با معارف قرآنی، یکی از بهترین محافلی لست که می‌تواند بیش از پیش رابطه و پیوند علم و عالمان علوم را با دین و معرف قرآنی برقرار کند. از همین رو باید فرصت را مغتنم شمرد. در طلیعه سالی که به نام ” همت مضاعف و کار مضاعف“ نام گرفته است، باید با تلاش و همتی مضاعف در مسیر بازشناسی قرآنی و بازگشت به قرآن و نیز تعمیق و ترویج معارف در جامعه حرکت کنیم.

دستجردی در ادامه پیام خود آورده است: برگزاری باشکوه مرحله نهایی پانزدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که همراه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید والا مقام کوروش فیروزی، خادم و فعال قرآنی کشور و دانشگاه‌های علوم پزشکی و از مؤسسین مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت است، گام بلندی است در این مسیر روشن و با نگاهی به جامعه قرآنی کشور، این حقیقت بیش از پیش نمایان می‌شود که عمده شخصیتهای تراز اول قرآنی کشور برخاسته از دل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی هستند که این امر بیان کننده این نکته است که دانشگاه‌ها در عرصه قرآنی و دینی نیز مبدا و منشا تحول هستند.

در انتهای پیام آمده است: ضمن تشکر و قدردانی از همه مسئولین و بزرگوارانی که در برگزاری مراحل مختلف این جشنواره در دانشگاه‌های علوم پزشکی، تلاش کردند و بویژه از عزیزان و همکاران دانشگاه علوم پزشکی قم که در سایه توجهات حضرت ولی عصر‌(عج) و به برکت همجواری با آستان حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران، با تلاش‌های متعهدانه و مومنانه خویش، زمینه برگزاری مرحله نهایی این جشنواره با شکوه را فراهم کرده‌اند، از درگاه حضرت احدیت می‌خواهم که ما را در دنیا و آخرت با قرآن محشور و به جامعه دانشگاهی نا توفیق خدمتگزاری بیشتر به آستان مقدس قران کریم و اهل بیت‌(ع) را عنایت فرماید.

کد خبر 1089342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha