پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۴۹

محمد غلامی:

خادمان اماکن متبرکه در تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی بکوشند

خادمان اماکن متبرکه در تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی بکوشند

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با تاکید بر اینکه خادمان اماکن متبرکه در تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی بکوشند، گفت: اگر این هدف محقق شود شاهد رشد روحیه ولایت مداری در جوانان خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام محمد غلامی ظهر سه شنبه در همایش خدمتگزاران بقاع متبرکه خراسان رضوی که در بقعه امامزاده سید حمزه کاشمر برگزار شد، همکاری و تعاون مردمی را یک فرهنگ قرآنی دانست که رهبر کبیر انقلاب اسلامی با استفاده از آن جنگ تحمیلی را مدیریت کرد و از خدمتگزاران بقاع متبرکه خواست تا این روحیه را در مردم زنده کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به خدمتگزاران بقاع متبرکه متذکر شد: خدمت به مردم در این مکان بخشی از حقوق شهروندی آنهاست و مردم همانطور که امتیازات مادی دارند نیازهای معنوی نیز دارند که بقاع متبرکه برآورده کننده این نیازها هستند.

همایش خدمتگزاران بقاع متبرکه با حضور چهارصد نفر از خدمتگزاران این اماکن مقدس به مدت یک روز در شهرستان کاشمر برگزار شد.

محمود احتشام فر نیز در این همایش افزود: بقاع متبرکه نماد مذهب و ملیت کشور است که این بقاع مظهر کامل شخصیت و هویت ایرانی هستند.

وی با بیان اینکه زیارتگاه ها یک نهاد فرهنگی مهم در فرهنگ مردم ما هستند، تاکید کرد: باید با توجه به رهنمود مقام معظم رهبری درباره تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی نگاه ویژه ای به این اماکن مقدس داشته باشیم و کاربری آنها را از زیارت صرف به امور دیگر مخصوصا فرهنگی و آموزش توسعه دهیم.

احتشام فر سرمایه گذاری در بقاع متبرکه را باعث محافظت کشور از آسیب های تهاجم فرهنگی دانست که در نهایت باعث ارتقای شان کشور در جهان خواهد شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه آیا وقتی زائری به بقعه ای وارد می شود برنامه ای برای نوع برخورد با او داریم، متذکر شد: باید خادمان بقاع متبرکه در این موارد آموزش های لازم را ببینند، زیرا این برخوردها و آنچه مردم در این اماکن می بینند برداشت مردم را تشکیل می دهند.

کد خبر 1089528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha