پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۱۶

حجت الاسلام سعیدی:

مدعیان خط امام (ره) در برابر جریانات شیطانی بایستند

مدعیان خط امام (ره) در برابر جریانات شیطانی بایستند

قم - خبرگزاری مهر: امام جمعه قم گفت: از مدعیان خط امام (ره) توقع داریم در جریانات شیطانی بایستند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید محمد سعیدی در خطبه های نماز جمعه این هفته قم که در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: اکنون ما مردم ایران مدعیان خط امام را با این محک می سنجیم که امام مطلبی فرمودند که اگر روزی دشمنان از شما تعریف کردند به خودتان برگردید، اکنون چگونه است کسانی که جرات می کنند دم از خط امام می زنند ولی دنیای استکبار تمام قد از آنها حمایت می کند.

وی ولایت فقیه را برترین یادگار ماندگار امام دانست و گفت: روح حرکت امام (ره) برای تحقق حکومت دینی بود و اگر ولایت فقیه را از قانون اساسی برداریم نظام ما با نظام طاغوتی تفاوتی نخواهد داشت.

سعیدی اضافه کرد: امام بارها تاکید کرده اند که پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا انقلاب حفظ بماند.

امام جمعه قم تصریح کرد: مقابله با ولایت فقیه و یا سکوت در برابر کسانی که به صراحت در برابر ولایت فقیه ایستاده اند با ادعای در خط امام بودن سازگار نیست.

سعیدی روحیه استکباری را از شاخصه های اندیشه امام برشمرد و گفت: امام روحیه استکبار ستیزی را در جان ملت دمیدند و حاصل این روحیه سقوط رژیم 2500 ساله شاهنشاهی و نفرت 31 ساله مردم علیه استکبار است که این نفرت مردم در شعار انقلابی مرگ بر آمریکا تجلی پیدا کرد.

اسلام محوری، ولایت فقیه و استکبار ستیزی مهم ترین شاخصه های اندیشه های امام (ره)

امام جمعه قم با اشاره به فرا رسیدن 14 خرداد سالروز ارتحال امام خمینی (ره) اظهار داشت: اما در نگاه ملت یک رهبر عالیقدر و منجی بزرگ است که با گذشت 21 سال از رحلت آن بزرگوار هنوز در عمق دلها جای دارند.

سعیدی با بیان اینکه مردم هیچ گاه با آرمانهای بلند امام وداع نخواهند کرد اسلام محوری را یکی دیگر از ویژگی های اندیشه امام دانست و خاطر نشان کرد: امام خمینی با جدیت در اندیشه تحقق اسلام ناب محمدی بوده است و کسانی که در قبال آرمان اسلام، آرمان های دیگری را مطرح می کنند، می خواهند حقوق بشر و دموکراسی را در مقابل اسلام قرار دهند.

ملت ایران تسامح فرهنگی را تحمل نخواهد کرد

خطیب جمعه قم در بخش دیگری از خطبه های نماز با اشاره به موج حمایت از طرح عفاف و حجاب اسلامی در کشور تاکید کرد: ملت انقلابی ما همان گونه که تسامح و تساهل در عرصه سیاسی را تحمل نکردند تسامح در عرصه فرهنگی را تحمل نخواهند کرد.

سعیدی اظهار داشت: این اقدام انقلابی ملت با تذکرات و موضع گیری های مراجع و حمایت نهادها و ارگان های دولتی به ویژه نیروی انتظامی شکل گرفته است و ما از عموم مردم انتظار داریم که مراقب عفاف و حجاب اسلامی در خانواده های خودشان باشند.

وی اضافه کرد: مهمترین و نزدیکترین افراد برای حفظ این حریم اسلامی خود خانواده ها هستند.

سعیدی با انتقاد از بی تفاوتی برخی مردان نسبت به رواج بد حجابی تصریح کرد: غیرت ناموسی حتی در بین حیوانات هم وجود دارد ولی متاسفانه برخی مردان ناموس خود را در جامعه رها کرده اند و از عواقب و پیامدهای منفی آن نمی ترسند.

مقصر دانستن چند دستگاه در زمینه بدحجاب درست نیست

وی خاطر نشان کرد: این صحیح نیست که فقط چند دستگاه دولتی را در این زمینه مقصر بدانیم و باید به این نکته اشاره کنم که رسانه ها با نشان دادن برخی فیلم ها و نوشتن بعضی مطالب نباید زحمات خانواده ها را هدر دهند.

امام جمعه قم تصریح کرد: همه ما باید دست به دست هم دهیم تا پدیده زشت بدحجابی و بی بند و باری از جامعه اسلامی رخت بر بندد.

سعیدی با اشاره به حضور برخی افراد بدحجاب در شرکت ها، فرودگاهها و برخی اماکن عمومی اظهار داشت: هر چند که تعداد آنها بسیار اندک است ولی همین مقدار برای نظام ما خیلی زیاد است.

مقام معظم رهبری مفسر بزرگ خط امام (ره)

سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: 14 خرداد بیست و یکمین سالگرد انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب است و ایشان با نهایت کیاست و صبر و حوصله خط امام (ره) را تداوم بخشیدند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری مفسر بزرگ خط امام هستند، اظهار داشت: ملت ما در گذشته با تمام وجود از امام خمینی (ره) دفاع کرده است و امروز نیز با تمام وجود از مقام معظم رهبری دفاع خواهد کرد.

سعیدی نقش رسانه ها را در ایجاد وحدت و همدلی مهم برشمرد و گفت: رسانه های جمعی از طرح مسائل و مباحثی که نفاق جامعه را در محورهای اسلام ، ولایت فقیه و نظام خدشه وارد می کند پرهیز کند.

وی گفت: رسانه ها نباید قضاوت عجولانه داشته باشند و با حیثیت افراد بازی نکنند .

سعیدی ادامه داد: رسانه های جمعی برای اینکه از نظر شرعی و قانونی  مسئولیت خودشان را به خوبی انجام دهند از طرح مطالبی که به هر نوعی خلاف موازین شرعی و قانونی است پرهیز کنند.

اتحاد مسلمانان ضروری است

امام جمعه قم به همراهی مسیحیان و یهودیان برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: با اینکه مسیحیان و یهودیان با هم کینه دیرینه ای دارند ولی برای ضربه زدن به اسلام و نظام با هم متحد شده اند و این در حالی است که کشورهای اسلامی و برخی از دولتهای اسلامی حاضرند با صهیونیست ها و کفار متحد شوند ولی با مسلمانان متحد نمی شوند.

کد خبر 1091004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha