پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۲

صفایی بوشهری:

امام خورشید فروزان هدایت است

امام خورشید فروزان هدایت است

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: امام راحل نماد ولایتمداری، کوه شجاعت و خورشید فروزان هدایت است.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بوشهر اظهار داشت: برگزاری باشکوه آیین‌های سالگرد امام راحل بر همگان واجب است.

وی افزود: حضرت فاطمه (س) هدیه‌ای اسمانی بود که در پرتو وجود پر برکت وی، موجودات زمان و فرای زمان متنعم شده‌اند.

امام جمعه بوشهر اضافه کرد: حضور این پدیده آسمانی مایه برکت، هدایت، شفاعت، استمرار نبوت و حضور خورشید امامت است.

صفایی بوشهری گفت: زن سرچشمه طلوع و تولد انسان و واسطه فیض افرینش بشریت است و از چنان مقامی در نزد خدا برخوردار است که بهشت را به زیر پای مادران قرار داده است.

امام جمعه بوشهر گفت: احترام به زن از کودکی تا میانسالی، احترام به خداست و حرمت گذاشتن به مقام زن علاوه بر اینکه بر همه واجب است، لازم است خود زنان نیز حرمت خود را حفظ کنند.

وی تصریح کرد: بدحجابی و بی حجابی با زیرسئوال بردن ارزش‌های انسانی زن، مقام والای او را متزلزل می‌کند.

صفایی بوشهری ادامه داد: برخی زنان با آلوده شده به گناه و زیر پا گذاشتن اصول و ارزش‌های اخلاقی و انسانی، خود را در برابر دیگران بی ارزش و زمینه‌های سقوط ارزش آسمانی خود را فراهم می‌کنند.

کد خبر 1091025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha