محمود یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: امسال به خاطر شاهین و مردم دوست داشتنی این دیار در برابر تمامی آماج حملات که برخی افراد به تیم می زدند سینه سپر کردم تا ضربه ای به تیم نخورد و با آن هدفمان که بقا در لیگ باشد برسیم.
وی اظهار داشت: شرمنده مردم بوشهر هستم و نمی توانم به آنها جواب دهم، آنها مردمان با محبت هستند ولی من برای کار کردن امنیت می خواهم و نمی خواهم با کسانی که نباید درگیر شوم، درگیر شوم.
یاوری با تشکر از نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر گفت: آقای صفایی بوشهری بیشتر از همه اصرار داشتند که من بمانم اما زمانی که به وی گفتم مواردی است و من به آرامش نیاز دارم و فکر نکنم برای من آرامش تامین شود، متقاعد شد.
وی با در پاسخ به این سئوال که برخی کارشناسان فوتبال معتقدند محمود یاوری هیچگاه اول فصل تیمی را نمی گیرد، گفت: من 35 سال سرمربی تیم فوتبال بوده و در این سالیان تیمهای زیادی را رهبری کرده ام مثلا با برق شیراز حتی به مقام سومی لیگ نیز رسیدم.
یاوری افزود: این درست است که من از فصل پنجم تیم شاهین را تحویل گرفتم اما همه بضاعت شاهین را دیدند و ما با کمترین موجودی توانستیم به نتیجه دلخواهمان برسیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر از چندین باشگاه پیشنهاد دارم اما تا کنون جوابی به آنها نداده ام.
نظر شما