به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی مومنی پیش از ظهر شنبه به خبرنگاران در گرگان افزود: دلایل کاهش درصد اعلام شده برخی از سیاستهای اداره کل و برخی از مشکلات موجود بوده است.
وی اظهار داشت: ساماندهی فعالیت دفاتر غیرفعال و لغو لوح کردن آنها (طی سالهای87 و 88)، کاهش عملکرد تعداد مسافرتهای داخلی، خروجی و ورودی نیز به دلیل تحت تاثیر قرارداشتن این صنعت به عوامل مختلف همچون تبلیغات منفی کشورهای اروپایی و آمریکایی علیه ایران و بالابودن نرخ تمام شده سفر در کشورمان بنا به دلایل مختلف و شرایط اقتصادی متقاضیان سفر و... از جمله دلایل کاهش تعداد دفاتر خدمات مسافرتی این استان است.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود تعداد این دفاتر در سال 88 به 30 دفتر برسد.
مومنی افزود: با توجه به سرکشی ها و بازدیدهای صورت گرفته از دفاتر خدمات مسافرتی استان گلستان در سال گذشته، دو دفتر لغو لوح و تعلیق شد.
معاون گردشگری میراث فرهنگی گلستان گفت: با نظر به اهمیت و تاثیر مستقیم فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی در رشد و توسعه گردشگری به ویژه گردشگری داخلی استان، نظارت دقیق بر فعالیت این دفاتر در استان وجود دارد.
مومنی با ذکر اینکه 258 بازدید در سال گذشته از دفاتر خدمات مسافرتی این استان به عمل آمده است، افزود: طی این بازدیدها 9 اخطار و 16 تذکر به این دفاتر داده شد و دو دفتر نیز لغو لوح و تعلیق شد.
نظر شما