پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۱۹

تنها 50 درصد زباله مشهد به کارخانه کمپوست انتقال داده می شود

تنها 50 درصد زباله مشهد به کارخانه کمپوست انتقال داده می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: شهردار مشهد گفت: در حال حاضر تنها 50 درصد زباله مشهد به این کارخانه انتقال داده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد پژمان ظهر شنبه در جلسه هم اندیشی اعضای تعاون خراسان رضوی افزود: هر مبلغی که در ساخت شهر هزینه می شود به رونق اقتصادی شهر و ارزش افزوده آن کمک می کند.

شهردار مشهد گفت: سهم تعاون در کشور بخش کوچکی را شامل می شود و امید است این امر بیش از گذشته سازماندهی شود.
 
پژمان تاکید کرد: بخش تعاونهای مصرف می تواند نقش موثری را در سرمایه گذاری ایفا کنند و برنامه های آینده شهرداری این است که از 44 ناحیه شهرداری مشهد یک بازار روز برای پاسخ به اکثر احتیاجات مردم در اختیار آنها قرار دهد تا از نظر اقتصادی، رفت آمدهای غیر ضروری و قیمت کالاها باعث صرفه جویی برای مردم باشد و از افزایش ترافیک در شهر نیز جلوگیری شود.

شهردار مشهد اظهار داشت: تمام افرادی که در این بازارهای روز صاحب مغازه هستند هیچ اجاره ای به شهرداری نمی دهند بلکه تنها درصدی از فروش آن ها به شهرداری تعلق می گیرد؛ و در این زمینه تعاون استان نیز از این فرصت برای سرمایه گذاری استفاده خواهد کرد.

پژمان با تاکید بر این که در حوزه گردشگری هنوز اقدامات بسیار زیادی می توان انجام داد، گفت: انجام عملیات در پارک چهل بازه، پارک ربیع، اطراف میدان امام حسین و چالی دره از جمله اقدامات شهرداری در تامین فضاهای گردشگری در مشهد است.

وی در ادامه به بوی نامطبوع کارخانه کمپوست مشهد اشاره کرد و افزود: در حال حاضر کارخانه کمپوست به دلیل این که مکان یابی مناسبی در مورد آن انجام نشده دارای مشکل مذکور است که با خریداری زمین در جاده میامی این مشکلات در آینده این نزدیک برطرف خواهد شد.

پژمان ادامه داد: هم اکنون تنها 50 درصد زباله مشهد به این کارخانه برده می شود و قرار است که ظرف پایان امسال هیچ زباله ای به این کارخانه حمل نشود.

وی خاطر نشان کرد: بوی بد این کارخانه مربوط به گازهای متصاعد شده از زباله ها است و برای پیشگیری از این بوی بد شبکه وسیعی در محل دفن زباله نصب شده است و با گاز سوزانده شده از این محل، برق تولید می شود.

شهردار مشهد در پاسخ به سئوالی مبنی بر اقدامات شهرداری مشهد در عرصه میدان شهدا خاطرنشان کرد: بازه های عرصه میدان شهدا قابلیت بورس را دارد و در آینده ای نزدیک میدان شهدا به عنوان میدانی اجتماعی و یک میدان بزرگ شهری برای استفاده تمام مردم تبدیل میشود زیرا سه خط قطار شهری از آنجا عبور می کند.

پژمان همچنین درباره بخش شرکتی اتوبوسرانی مشهد نیز افزود: اگر اتوبوسرانی مشهد به شکل شرکتی به فعالیت خود ادامه بدهد در این صورت مشکلات مختلف شهری اتقاق نمی افتد و مسائل مختلف کنترل می شود.

وی ادامه داد: شرکت تعاونی ها نیز می توانند در اتوبوسرانی سرمایه گذاری کنند زیرا 70 درصد اقتصاد شهر خدماتی است.

دبیر اتاق تعاون استان خراسان رضوی نیز گفت: هم اکنون 16 هزار نفر در مجموعه تعاونی ها در حال فعالیت هستند و امید است مجموعه تعاون گران استان در سال جدید باید با تلاش بیشتر، سهم خود را در اصل 44 قانون اساسی افزایش دهند.
کد خبر 1091442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha