پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۰

5 تن داروی قاچاق و غیر مجاز بدنسازی امحاء شد

5 تن داروی قاچاق و غیر مجاز بدنسازی امحاء شد

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران از امحای پنج تن از داروهای مکشوفه بدنسازی غیرمجاز با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر وحید صادقیان در مراسم امحاء این داروهای غیر مجاز با بیان این مطلب اظهار داشت: معاونت غذا و داروی این دانشگاه، با فعالیت در زمینه جمع‌آوری داروهای قاچاق، تقلبی و غیر مجاز توانسته است میزان قابل توجهی از اقلام دارویی تقلبی و قاچاق را طی چند ماه گذشته شناسایی وکشف کند.

وی افزود: بیش از 100 قلم داروی مکشوفه غیر مجاز بدنسازی به ارزش تقریبی ده میلیارد ریال برآورد شده است. 

صادقیان خاطرنشان کرد: ورزشکاران به منظور حفظ سلامت جسمی و روحی خود باید مکملهای مورد نیاز را با تجویز کارشناس تغذیه و یا پزشک با تجربه از مراکز مجاز و یا داروخانه ها خریداری کنند.

وی اشاره به اینکه میزان داروهای قاچاق و تقلبی در کشورهای مختلف از 5 تا 35 درصد متغیر است و آن را نمی‌توانیم به صفر برسانیم، تصریح کرد: سازمانهای بین‌المللی موضوع داروهای قاچاق و تقلبی را هم ‌ردیف قاچاق اسلحه و مواد مخدر می‌دانند.

شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک می توانند با تلفن گویا 88607947 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تماس گرفته و مراتب را برای پیگیری با کارشناسان مطرح کنند.

کد خبر 1091638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha