پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۳۱

طی سال گذشته؛

350 هزار تومان برای هر شهروند مشهدی هزینه شد

مشهد - خبرگزاری مهر: سخنگوی شهردار مشهد گفت: شهرداری مشهد سال گذشته در راستای ارائه خدمات شهری، 350 هزار تومان برای هر شهروند هزینه کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی حامد مقدم ظهر یکشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: در طول شبانه روز شهرداری 300 نوع خدمت به منظور تأمین نیازهای شهری شهروندان و تسهیل زندگی شهری ارائه می دهد که اجرای این خدمات مستلزم لحاظ کردن هزینه و اعتبارات است.

وی با اشاره به عدم آگاهی و آشنایی مردم از میزان خدمات و هزینه‌های شهرداری مشهد در رابطه با یک زندگی شهری مطلوب گفت: شهرداری با ارائه خدمات متنوع شهری به عنوان یک ابر سازمان، ارتباط تنگاتنگی با مردم و زندگی آنها دارد و فعالیت های آن، نقش بسزایی در تسهیل زندگی شهروندان خواهد داشت.

سخنگوی شهرداری مشهد با اشاره به عملکرد شهرداری و ارتباط نزدیک آن با زندگی آحاد جامعه تصریح کرد: عملکرد شهرداریها بیشترین تأثیر را برروی زندگی اقشار گوناگون یک جامعه دارد که عملکرد شهرداری در حوزه‌های متفاوت خدمات شهری نقش کلیدی در رضایتمندی مردم داردکه این رضایتمندی و یا نقطه مقابل آن عدم رضایتمندی در اقشار گوناگون یک جامعه و در اغلب موارد به نظامات یک جامعه و حکومت تعمیم داده می‌شود.

حامد مقدم با اشاره به اینکه تامین رضایتمندی شهروندان وظیفه اصلی شهرداری در راستای ارائه خدمات شهری است افزود: در دنیای امروز و در شرایط کنونی اداره شهرها تنها با حضور مدیران شهری محقق نمی شود و آنچه مسلم است اداره شهرها بدون همراهی و مشارکتهای مردمی امکان پذیر نخواهد بود.

وی در ادامه حضور پویا و موثر مردم در فعالیت های شهرداری و مشارکت آنها در اجرای خدمات شهری، عاملی به منظور رفع بی تفاوتی شهروندان در مسائل شهری عنوان کرد و گفت: یک شهر متعلق به شهردار و یا مجموعه شهری نیست و به تمام آحاد جامعه تعلق دارد که در این خصوص باید بسترهای لازم برای حضور پررنگ شهروندان در مسائل شهری و ارائه انتظارات، انتقادات و یا پیشنهادهای مردمی فراهم شود.

سخنگوی شهردار مشهد عدم تحقق مدیریت واحد شهری را از دیگر مسائل امروز در اداره شهرها و تامین نیازهای شهروندی دانست و تصریح کرد: مدیریت واحد شهری نیاز امروز در اداره شهرهاست اما تاکنون مدیریت های چندگانه و اظهار نظرهای گوناگون سازمانها، ارگان ها و نهادهای ذیربط در مسائل شهری و شهرها محقق نشده که این موضوع زمینه ساز مشکلات گوناگون شهروندان و در برخی موارد نارضایتی آنها می شود.

وی با اشاره به تعداد مراکز سه رقمی در ارائه خدمات گفت: در حال حاضر مراکز و سازمانهای گوناگون به منظور ارائه خدمات اقدام به راه اندازی سامانه های پاسخگوی سه رقمی نظیر 110، 115، 125 و ... کرده اند در حالیکه با اجرای مدیریت واحد شهری و بدون افزایش تعداد این مراکز تنها با گرفتن یک شماره به مسائل و مشکلات می تواند رسیدگی کرد.

کد خبر 1092247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha