پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۶

مراکز اقامتی مشهد در صورت رعایت نکردن اصول ایمنی آسانسور پلمپ می شوند

مراکز اقامتی مشهد در صورت رعایت نکردن اصول ایمنی آسانسور پلمپ می شوند

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد گفت: پیرو دستور دادستانی هر یک از مراکز اقامتی شهر مشهد که اصول ایمنی آسانسورهای خود را رعایت نکند، پلمپ می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آتش پاد دوم حسن جعفری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به میانگین روزانه دو حادثه آسانسور در سال های گذشته افزود: رعایت نکردن اصول ایمنی آسانسورها یکی از مهمترین دلایل وقوع حوادث در سال های اخیر بوده است که نشان دهنده عدم توجه به ایمن سازی آسانسور هاست.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد گفت: بر همین اساس این سازمان جلسات مختلفی را با روسای اتحادیه های اقامتی مشهد برگزار نموده و طی آن خطرات و سوانح ناشی از رعایت نکردن اصول ایمنی در آسانسور ها توضیح داده شده که پس از موافقت روسای اتحادیه و دستور دادستانی شهر مشهد، از این پس تمامی مراکز اقامتی این شهر، باید نسبت به ایمن سازی آسانسور ها اقدام کنند.
 
جعفری افزود: در این راستا، ابتدا بازرسان اتحادیه های اقامتی مشهد در یک دوره آموزشی پنج روزه در سازمان آتش نشانی شرکت خواهند کرد و پس از آن نسبت به بازدید از مراکز اقامتی شامل هتل ها، مهمانپذیرها و هتل آپارتمانها اقدام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: در صورت مشاهده بازرسان اتحادیه، نسبت به رعایت نکردن نکات ایمنی آسانسور توسط مراکز اقامتی و نداشتن مجوز استاندارد برای آسانسور در ابتدا به آنها اخطار داده می شود و پس آن نیز کارشناسان سازمان اتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد بازدید تکمیلی را به عمل خواهند آورد که در صورت عدم رفع نواقص طبق دستور دادستانی، مراکز اقامتی متخلف پلمپ خواهند شد و اجازه فعالیت نخواهند داشت.
 
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد اظهار داشت: مراکز اقامتی تنها تا پایان تیرماه فرصت دارند نسبت به ایمن سازی آسانسور های محل خود اقدام کنند.
کد خبر 1092327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha