به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، مهدی اقبالی پیش از ظهر دوشنبه در نشست با فرماندار جاسک افزود: کلیه روستاییانی که روستای آنها دارای شورای اسلامی است با ارائه نقشه تفکیکی از سوی بنیاد مسکن می توانند سند مالکیت دریافت کنند.
وی بهره مند شدن از مزایای سند مالکیت در اخذ تسهیلات بانکی، استفاده جهت وثیقه و جلوگیری از بروز اختلافات ملکی را از مهمترین نتایج صدور سند های مالکیت روستایی عنوان کرد.
اقبالی به ثبت 186 سند مالکیت روستایی در شهرستان جاسک در سال گذشته اشاره کرد و گفت: تا کنون بیشتر زمین های روستایی در شهرستان جاسک بدون سند بوده و عملکرد مطلوبی در این بخش صورت نگرفته است.
وی افزود: البته طرح ثبت سند مالکیت روستایی در استان هرمزگان تحقق چشم گیری داشته و ما یکی از استان های پیشرو در اجرای این طرح هستیم.
اقبالی در ادامه به عدم وجود دفتر خانه رسمی ازدواج برای اهل تشیع در شهرستان های جاسک، قشم و بستک اشاره کرد و گفت: در نظر داریم در سال جاری یک دفتر خانه رسمی ازدواج یا به طور سیار و یا ثابت در هر یک از این شهرستان ها تاسیس کنیم .
در پایان محمد علی قنبری به عنوان کفیل اداره ثبت اسناد جاسک معرفی و از خدمات پرویز شیروانی تقدیر شد.
شهرستان جاسک با 165 روستا در فاصله 320 کیلومتری مرکز استان قرار دارد .
نظر شما