به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی پیش از ظهر دوشنبه در اولین جلسه شورای آی تی اداره کل در سال جاری افزود: 11 هزار رایانه در مدارس استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: سیستم اتوماسیون اداری برای شهرهای گلوگاه، بهشهر، ناحیه دو و یک ساری، آمل، بابل، رامسر و نوشهر راه اندازی شد.
فیاضی تصریح کرد: سیستم ویدئو کنفرانس اداره کل در شهرهای نوشهر، تنکابن، آمل، قائمشهر و بهشهر راه اندازی شده است.
رئیس شورای راهبردی آی تی مازندران گفت: در سال 89 هزار مدرسه به سیستم پورتال تجهیز می شوند و کلیه امور از جمله نمرات دانش آموزان، ارتباط با والدین، برنامه هفتگی و برنامه کلاس دانش آموزان از طریق اینترنت انجام می شود.
فیاضی افزود: تاکنون بالغ بر 40 میلیارد ریال برای تهیه نرم افزار سیستم پورتال در مدارس هزینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: سیستم فیبر نوری در آموزش و پرورش هفت شهرستان بهشهر، بابل، بابلسر، آمل، نوشهر و تنکابن نیز اجرایی شد.
نظر شما