به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، در حالی سینماهای استان کرمان طی سالهای اخیر به دلیل عدم استقبال مردم از حضور در سینماها و عدم صرفه اقتصادی برای صاحبان سینماهای استان یکی پس از دیگری تعطیل می شود که سینما شهر تماشای کرمان با دو سالن مجهز به عنوان با کیفیت ترین و پر ظرفیت ترین سینمای کرمان از نظر تعداد صندلی ها و سیستمهای صوتی پس از گذشت دو ماه همچنان تعطیل است و مردم کرمان برای حضور در سینماها تنها دو انتخاب دارند و در واقع هم اکنون به ازای هر 250 هزار نفر در کرمان یک سینما وجود دارد.
تعطیل شدن سینما نور و سینما درخشان که در مراکز پرجمعیت شهر کرمان مستقر است و نبودن امید به بازگشایی این سینماها و استهلاک امکانات و ساختمان این سینماها این نگرانی را در بین فرهنگ دوستان و سینماگران کرمانی ایجاد کرده است که سینما شهر تماشای کرمان نیز به همین سرنوشت گرفتار شود.
این در حالیست که سینماهای شهرستانهای کرمان نیز وضعیت نامناسبی دارند و این سالنها در تمامی شهرستانهای استان کرمان تعطیل شده اند و تنها یک سینما در سیرجان در حال فعالیت است.
مردم کرمان با توجه به سال همت مضاعف و کار مضاعف و همچنین رویکرد فرهنگی دولت در سفر دور سوم که چندی قبل در کرمان انجام شد و شاهد جهش در بودجه فرهنگی استان بودیم از مسئولان استان خواستار حمایت از ادامه فعالیت سینماهای استان کرمان بخصوص سینمای شهر تماشا هستند.
این درحالیست که به دلیل کم کاری درحوزه فرهنگ طی دولتهای گذشته این حوزه نیز همچون بسیاری از بخشهای دیگر از عقب ماندگی تاریخی برخوردار است و علیرغم فعالیتهای صورت گرفته طی سالهای اخیر نیازمند برنامه ریزی منسجم و توجه ویژه مسئولان به خصوص از سوی مدیریت استان است.
قائم مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص وضعیت سینما شهر تماشای کرمان با اشاره به مطرح شدن وضعیت این سینما در سفر دور سوم هیئت دولت در کرمان گفت: با موافقت مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار شده است مذاکراتی با مسئولان این سینما در خصوص انتقال مالکیت این سینما به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گیرد.
احمد سعیدی گفت: در صورت ادامه روند مطلوب این مذاکرات و با حمایت بخش فرهنگی این سینما بزودی به فعالیت خود در شهر کرمان ادامه خواهد داد.
پیش از این نیز شهردار کرمان از فعالیت شهرداری در خصوص ادامه فعالیت سینما شهر تماشای کرمان خبر داده بود که تاکنون این تلاشها به نتیجه نرسیده است.
نظر شما