به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن ابراز تاسف از کشته شدن شماری از فعالان صلح در حمله ارتش صهیونیستی به کاروان آزادی، این اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
سخنگوی اشتون با بیان این مطلب با خانواده کشته شدگان در این حمله ابراز همدردی کرد. اشتون همچنین به نمایندگی از اتحادیه اروپا خواستار تحقیقات جامع در مورد واقعه خونین امروز در سواحل غزه شده است.
وی در عین حال از تل آویو خواسته است هر چه سریعتر راه را برای رساندن کمکهای انساندوستانه کاروان آزادی برای مردم غزه باز کند.
از سوی دیگر وزرای خارجه کشورهای اتحادیه اروپا اعلام کردند که برای بررسی جنایت صهیونیستها در سواحل غزه تشکیل جلسه می دهند.
در همین رابطه "ناوی پیلای" کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با "تکان دهنده" خواندن حمله به کاروان آزادی توسط صهیونیستها، این اقدام خشونت بار را محکوم کرد.
گفتنی است مقامات ترکیه اعلام کردند که 15 تن از قربانیان حمله رژیم صهیونیستی به کشتی های حامل فعالان صلح موسوم به کاروان آزادی ترک هستند.
نظر شما