پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۳۰

انتظامی در گفتگو با مهر:

مسئولان به فکر هنرمندان دردمند نیستند

مسئولان به فکر هنرمندان دردمند نیستند

مسئولان و متولیان فرهنگی به فکر هنرمندان دردمند نیستند و اغلب بعد از اینکه هنرمندی از دنیا می رود غبطه می خورند که چه کسی را از دست داده اند.

مجید انتظامی آهنگساز ضمن انتقاد از برخی مسئولان فرهنگی در خصوص بی توجهی به هنرمندان درباره زنده یاد آندره آرزومانیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : آندره یکی از بزرگترین مردان روزگاربود که با نوازندگی بی نظیرپیانوی خود با ما حرف می زد و بهترین آثار را در حوزه موسیقی فیلم از خود به جا گذاشت ولی متاسفانه از این هنرمند آنگونه که شایسته است قدردانی نشد.

وی در ادامه افزود : آندره حدود یکسال و نیم با بیماری سرطان مغز استخوان مبارزه می کرد و در طول این مدت سه عمل سخت را تحمل کرد ولی دریغ از اینکه یک مسئول و یا متولی فرهنگی سراغی از این هنرمند بگیرد. کوتاهیهایی از این دست جای تاسف بسیار دارد.
 
 آندره آرزومانیان علاوه بر ساخت و اجرای دهها اثر موسیقایی برای فیلم و تکنوازی پیانو نوازندگی پیانو را در سمفونی "ایثار" به آهنگسازی مجید انتظامی به عهده داشت.
 
کد خبر 1093462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha