پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ شهریور ۱۳۸۳، ۹:۳۸

انجمن جهان اسلام در مكه:

اسلام دين رحمت و آسايش است

انجمن جهان اسلام يكي از بزرگترين نهادهاي اسلامي در مكه ضمن محكوم كردن گروگان‌گيري كودكان در روسيه و خبرنگاران در عراق، انتساب آن به اسلام را كاملاً مردود دانست و گفت: اسلام دين رحمت و آسايش است و هيچ‌گاه گروگان‌گيري و قتل انسان‌هاي بي‌گناه را براي رسيدن به اهداف تأييد نمي‌كند.

به گزارش گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، شيخ عبدالله التركي دبير كل اين انجمن گفت: گروههايي كه اقدام به انجام اين اعمال كرده‌اند از نظر نهادها و سازمانهاي اسلامي دنيا كاملاً مجهول و مطرود هستند و نبايد عمل آنان را به اسلام منتسب دانست.

وي افزود: دين اسلام دين رحمت و آسايش است و هرگز به پيروان خود اجازه بازداشت كودكان و تهديد و آزار و اذيت آنان را نمي‌دهد.

التركي اضافه كرد : هدف هرچه باشد وسيله‌اش قتل، گروگان ‌گيري و تجاوز به بي‌گناهان نيست و اسلام به طور قاطع آن را حرام اعلام كرده است.

دبير كل انجمن جهان اسلام خاطر نشان كرد: دشمنان از اين گونه فرصتها در تهاجم عليه اسلام و مسلمانان به خوبي استفاده مي‌كنند، پس نبايد گروهها و نهادهاي مسلمانان با اين گونه اعمال چهره اسلام را خدشه‌دار كنند . ضمن اين كه انتساب اين گروگان ‌گيريها به گروههاي اسلامي كاملاًً مشكوك است.

کد خبر 109372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha