پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۲۷

احمدزاده:

عدالت توسعه صنعتی در فارس باید پیگیری شود

عدالت توسعه صنعتی در فارس باید پیگیری شود

شیراز - خبرگزاری مهر: استاندار فارس بر لزوم پیگیری جدی عدالت توسعه صنعتی این استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، روح الله احمد زاده ظهر سه شنبه در جریان سفر به شهرستان سپیدان و افتتاح و کلنگزنی چند پروژه با اشاره به اینکه راهبردهای توسعه صنعتی استان باید شفاف باشد تاکید کرد که موج توسعه صنعتی استان فارس باید تقویت شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتقاد برخی از افراد در خصوص اعلام دارایی های مدیران دولتی گفت: مهمترین مسئله اموال است ضمن اینکه در اصل عدالت خواهی را باید توسعه داد.

استاندار فارس همچنین تاکید کرد که اعلام اموال و دارایی ها مراحل بعدی دیگری نیز دارد.

همچنین نماینده سپیدان در مجلس نیز ضمن انتقاد از عملکرد مدیران گردشگری فارس گفت: امروز کهگیلویه وبویراحمد ادعای مالکیت آبشار مارگون را دارد چرا که طی سالیان گذشته این منطقه مهم گردشگری به شکل مطلوبی فعال نشده است.

عنایت الله هاشمی در ادامه سخنان خود گفت:در مباحث عمرانی و صنعتی استقبال فراوانی را در شهرستان شاهد هستیم ولی باید برای رفع برخی از مشکلات ازجمله اتمام ورزشگاه و مسائل دیگر تلاش بیشتری کرد. 

کد خبر 1093812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha