پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۰۵

بیک‌زاده در گفتگو با مهر:

چهارشنبه با مسئولان سپاهان مذاکره می‌کنم

چهارشنبه با مسئولان سپاهان مذاکره می‌کنم

بازیکن فصل پیش تیم فوتبال استقلال از انجام مذاکره با مسئولان باشگاه سپاهان برای پیوستن به این تیم اصفهانی خبر داد.

هاشم بیک زاده عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیتش برای حضور در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر گفت: از چند تیم پیشنهاد داشتم اما هنوز با هیچکدام به طور جدی وارد مذاکره نشده ام.

بیک زاده که در حال سفر به اصفهان بود به احتمال حضورش در سپاهان اشاره کرد و گفت: فردا نشستی با مسئولان این باشگاه خواهم داشت و در صورتیکه با این تیم به توافق برسم فصل بعد را در اصفهان سپری خواهم کرد.

با جدایی صمد مرفاوی از کادر فنی تیم فوتبال استقلال و کناره گیری امیررضا واعظ آشتیانی از مدیریت این باشگاه، بازیکنان آبی پوش نیز رفتن را بر ماندن ترجیح داده اند و یکی یکی از این تیم می روند.

کد خبر 1093882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha