پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ خرداد ۱۳۸۹، ۲۰:۰۰

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی/

"تئو ولکات" از تیم ملی انگلستان خط خورد

"تئو ولکات" از تیم ملی انگلستان خط خورد

تئو ولکات که چهار سال قبل با وجود سن بسیار پایین برای حضور در جام جهانی 2006 به تیم ملی انگلستان دعوت شده بود، از فهرست این تیم برای رقابت های جام جهانی 2010 خط خورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپورتینگ لایف، ولکات از هت تریک خاطره انگیز مقابل کرواسی در سپتامبر 2008 تا امروز همواره با مصدومیت دست و پنجه نرم کرده است.

آسیب دیدگی از ناحیه شانه، پشت، زانو و زردپی باعث شد این بازیکن در این فصل از رقابت ها فقط 15 بار برای آرسنال به میدان برود.

ولکات پس از خط خوردن از تیم ملی انگلستان گفت: از این بابت خیلی متاسف هستم اما به رای آقای کاپلو کاملا احترام می گذارم. برای تیم ملی انگلیس بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم در آفریقای جنوبی موفق باشد.

انگلستان در گروه C رقابت های جام جهانی 2010 با الجزایر، اسلوونی و آمریکا همگروه است.

کد خبر 1093922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha