به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا معتمد معاون مدیر عامل ایران خودرو در تولید تندر 90 با بیان این مطلب گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 2هزار و 812 دستگاه تندر 90 در ایران خودرو تولید شد، این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تنها 956 دستگاه از این خودرو تولید شده بود.
شرکت ایران خودرو اعلام کرد در پی ایجاد روندی رو به رشد در همکاری با شرکت رنوی فرانسه و نیز رنو پارس، تولید خودروی تندر 90 از ابتدای سال جاری تاکنون سه برابر شده است.
وی ادامه داد: این افزایش تولید بیش از هر چیز نشانه روشنی از توانمندی ایران خودرو در پرداخت مطالبات خود به شرکتهای قطعه سازی می باشد، علاوه بر اینکه اقبال عمومی از تندر ایران خودرو به دلیل کیفیت بالای آن هر روز بیشتر می شود.
معتمد خاطرنشان کرد: ایران خودرو با برخورداری از تجربه همکاری با خودروسازان خارجی موفق شده تمامی استانداردهای سخت گیرانه شرکت رنو فرانسه را در عمل رعایت کند.
معتمد تصریح کرد: در حال حاضر روزانه50 دستگاه تندر نود در ایران خودرو تولید می شود، که با توجه به پتانسیل موجود این تعداد افزایش خواهد یافت.
به گفته معتمد ایران خودرو توان تولید 300 دستگاه تندر در روز را دارد و این ظرفیت گسترده بیانگر توانمندی ایران خودرو در طراحی خطوط تولید برای خودروهای جدید است.
کد خبر 1094136
نظر شما