پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۱۲

"درآمدی به فلسفه‌ ذهن" بررسی می‌شود

نشست هفتگی شهر کتاب در روز سه‌شنبه ۱۸ خرداد به نقد و بررسی کتاب «درآمدی به فلسفه ذهن» اختصاص دارد که با حضور دکتر محمد سعیدی‌مهر، دکتر حسین شیخ‌رضایی و دکتر مهدی ذاکری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ذهن چیست و حالات ذهنی چه تفاوت‌هایی با حالات فیزیکی دارند؛ چه ارتباطی میان ذهن و اشیای فیزیکی برقرار است؛ آیا با آن‌ها یکی است یا به آن‌ها وابسته است یا مستقل از آن‌هاست؟ این‌ها نمونه‌هایی از مسائل فلسفهی ذهن هستند که در کتاب «درآمدی به فلسفه‌ ذهن» نوشته‌ کیت مسلین و ترجمه مهدی ذاکری بررسی شده‌اند. این کتاب به تازگی به همت نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شده است.

نشست هفتگی شهرکتاب در روز سه‌شنبه ۱۸ خرداد  ساعت ۱۷ به نقد و بررسی کتاب «درآمدی به فلسفه ذهن» اختصاص دارد که با حضور دکتر محمد سعیدی‌مهر، دکتر حسین شیخ‌رضایی و دکتر مهدی ذاکری در مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهیدبهشتی، خیابان شهید احمد قصیر(بخارست)، نبش کوچهی سوم برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 1094179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha