پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۷

مانکل جان سالم به در برد/

حضور نویسنده مطرح سوئدی در میان "کاروان آزادی"

حضور نویسنده مطرح سوئدی در میان "کاروان آزادی"

هنینگ مانکل نویسنده سوئدی رمانهای جنایی که در ناوگان کوچک "کاروان آزادی" برای کمک انسان دوستانه به مردم غزه حضور داشت خبر زخمی شدن خود را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس پرس، این نویسنده کتابهای کارآگاهی که تا کنون بیش از 25 میلیون نسخه از آثارش در جهان به فروش رفته و از روی برخی از آنها اقتباسهای سینمایی و تلویزیونی انجام گرفته است به منظور همبستگی با مردم فلسطین از طریق قایق کوچکی در قبرس به این کاروان پیوسته بود.

مانکل پیش از این در مصاحبه‌ای راجع به این اقدام خود گفته بود: ما می‌خواهیم با این کار اثبات کنیم که آماده حمایت از چیزی هستیم که به آن اعتقاد داریم.

رژیم صهیونیستی در اولین ساعات روز دوشنبه 10 خرداد به  کشتی "آزادی" که حامل کمکهای بشردوستانه برای مردم غزه بود حمله کرد که در نتیجه آن چندین نفر کشته و زخمی شدند که این نویسنده از این حملات جان به سلامت برد.

هنینگ مانکل متولد 3 فوریه 1948 است. وی به نوشتن کتابهای جنایی، نمایشنامه برای کودکان و نوشتن مجموعه رمانهای معمایی شهرت دارد. او را بیشتر با شخصیت معروف آثارش بارزس کورت والاندر می‌شناسند.

وی در استکهلم به دنیا آمد واز فعالان جناح چپ و مبارزان با جنگ ویتنام،‌ آپارتاید و جنگ استعماری پرتغال در موزامبیک بوده است.

مانکل که همسر اوا برگمن دختر اینگمار برگمن است در 12 ژوئن سال 2008 دکترای افتخاری دانشگاه اندروز استکاتلند را دریافت کرده است.
 

کد خبر 1094219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha