پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۳

سیف الهی:

اولین سرمایه گذاری خارجی در کرمان انجام می شود

اولین سرمایه گذاری خارجی در کرمان انجام می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: شهردار کرمان با اشاره به سرمایه گذاری شرکت الطاهر عمان در کرمان گفت: اولین سرمایه گذاری خارجی در شهر کرمان در قالب دو طرح بزرگ خدماتی - رفاهی صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، ابوالقاسم سیف الهی ظهر چهارشنبه در حاشیه دیدار هیئت عمانی با مسئولان شهرداری کرمان در جمع خبرنگاران گفت: نخستین سرمایه گذاری خارجی در شهر کرمان پس از برگزاری جسات متعدد و در راستای روابط حسنه دو کشور ایران و عمان در شهر کرمان و با مشارکت شرکت الطاهر و شهرداری کرمان انجام می شود.

وی بیان کرد: در این زمینه جلسات متعددی در مسقط و کرمان انجام شد و پس از بازدیدهای متعدد نمایندگان این شرکت از محل اجرای پروژه، مقدمات انجام دو سرمایه گذاری توسط این شرکت عمانی در کرمان فراهم شد.

وی گفت: دو سرمایه گذاری یکی در قالب تفریحی تجاری و دیگری در قالب مجموعه خدمات رفاهی شامل پمپ بنزین، جایگاه CNG، خدمات جانبی و مسافرتی در ورودی شهر کرمان توسط نماینده ایرانی این شرکت عمانی مطالعه و انجام می شود.

شهردار کرمان افزود: زمین این مجتمع در ورودی شهر کرمان به صورت اجاره به شرط تملیک در اختیار نماینده ایرانی شرکت الطاهر قرار داده می شود و این شرکت عملیات اجرایی پروژه را آغاز می کند.

کد خبر 1094452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha