پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۰۴

حجت الاسلام عامری:

"وحدت و انسجام ملی" همواره مورد تاکید امام راحل بود

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور گفت: در یک بررسی کلی متوجه می شویم که اولین مسئله اى که از نظر حضرت امام (ره) در تعامل با افکار عمومی جامعه بسیار اهمیت داشت، "وحدت و انسجام ملی" بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حجت الاسلام ابوالفضل عامری پیش از ظهر پنجشنبه در جمع علما و روحانیون اهل سنت استان گلستان اظهار داشت: مقام معظم رهبری و حضرت امام راحل در مواردی مکرر اصطلاحاتی از ترویج وحدت، وحدت علمی، انسجام، وحدت کلمه، تفاهم و اینکه مسلمین باید ید واحد باشند به کار گرفته اند به گونه اى که اولین عامل مهم و مورد توجه در نظر امام راحل مسئله وحدت است.

وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) از قدرتهای شرق و غرب عبور کرد و نه تنها در آنها هضم نشد بلکه آنها را هضم و حذف کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قدرتهای شرق و غرب بگونه ای باور ایجاد کرده بودند که هیچ انقلابی بدون وابستگی به شرق و غرب شکل نمی گیرد.
 
وی افزود: ابرقدرتها بر این باور بودند که تحقق یک انقلاب جدید در گروی وابستگی به غرب و یا شرق روی می دهد و در صورت اعلام استقلال چاره ای جز گرایش به یک قدرت ندارد و به سرعت در دامنه یک قدرت هضم می شود.
 
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) جامعه سرگردان، مایوس و سرخورده دوران ستم شاهی را به سوی یک هدف مقدس و الهی سوق داد.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت با مقایسه اجمالی دوران پیش از انقلاب و بعد از انقلاب تصریح کرد: با نگاهی به دوران پیش از انقلاب روشن می شود که جامعه اسلامی خواه شیعه و خواه اهل سنت به دلیل عدم حاکمیت اسلامی و اداره کشور توسط حکومت طاغوت و شرک رنج می برده است.
 
حجت الاسلام عامری با بیان اینکه حضرت امام (ره) با اندیشه الهی و بنیادی خود در مسئله رهبری و حاکمیت جامعه تحرک و پویایی خاصی به کشور داد، اضافه کرد: امام با تکیه بر اصل ولایت فقیه زمینه هدایت و راهنمایی جامعه را پدید آورد.
کد خبر 1094739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha