پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۴۴

حجت الاسلام آقاتهرانی:

بیداری جهان اسلام مدیون بصیرت دینی امام خمینی(ره) است

بیداری جهان اسلام مدیون بصیرت دینی امام خمینی(ره) است

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: امام خمینی(ره) از بصیرت دینی بسیار بالایی برخوردار بود و امروزه بیداری جهان اسلام وامدار این بصیرت دینی است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی ظهر پنجشنبه در مراسم نقش امام خمینی در بیداری جهان اسلام با بیان این که امام خمینی (ره) یک فقیه، عارف، فیلسوف عالم، اصولی و اسلام آشنا بود افزود: امام(ره) بصیرت دینی صد درصدی داشت و بتهای نفس خود را شکسته بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که تعلق به دنیا در امام وجود نداشت، اظهار داشت: همه ما نیز اول باید بت های نفس خود را بشکنیم چراکه  اگر تمایل به برکت عمرمان هستیم باید مقرون به تقوا و علم باشیم.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران مرهون شجاعت  امام خمینی (ره) است، تصریح کرد: امام حدود 30 هزار بار واژه اسلام و اسلامی را در گفته ها، نوشته ها، بیانیه ها، و سخنرانی هایشان بکار برده است اما بعضی ها آن را نمی فهمند و تحت تأثیر لیبرالیسم و سکولاریسم قادر به طی مسیری که امام رفتند، نیستند.

آقا تهرانی تأکید کرد: خدمتی که امام کرد و عزتی که به اسلام و شیعه داد، هیچ کس انجام نداد به گونه ای که وی ابهت کفر را در هم شکست.

وی تجلی اطاعت از خدا را در اطاعت از رسول خدا دانست و تصریح کرد: هرکس رسول خدا را تبعیت کند، خدا را اطاعت کرده است و اطاعت از رسول نیز در تبعیت از امام است.

کد خبر 1094783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha