به گزارش خبرنگار مهر در اراک، اشرف جواهری ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیلی از زنان خیر کمیته امداد شهرستان اراک افزود: متاسفانه با وجود همه تلاشها و روایات دینی و اسلامی در مورد جایگاه و نقش زنان در جامعه و خانواده، افکار دوران جاهلیت در مباحث تربیتی و خانوادگی همچنان نمود و بروز دارد.
وی اضافه کرد: به دلیل عملکرد نامناسب زنان و مردان در برخورد با مسایل مختلف این تفکر همچنان در بخش هایی از جامعه دیده می شود که باید با کار فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ اسلامی با استفاده از منابع و ماخذ مستدل و معتبر نسبت به اصلاح این نگرش ها اقدام کرد.
جواهری با اشاره به اینکه بسیاری از زنان رسیدگی به مسایل خود را در خانواده اولویت اول خود نمی دانند بیان داشت: براساس آمارهای موجود بیش از 90 درصد از زنان در خانواده ها رفع مشکلات خود را مورد توجه قرار نمی دهند و بیشتر تلاش دارند که نسبت به رفع مشکلات فرزندان و همسر خود اقدام کنند که این موضوع قابل قبول نیست.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی اظهار داشت: در تبیین جایگاه زن در جامعه باید با استفاده از احادیث و روایات درست نقش زن و اهمیت جایگاه آن را در اسلام معرفی کرد و در این زمینه نباید از احادیثی که مستند نیست استفاده کرد.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی نیز گفت: هم اینک در شهرستان اراک 160 خیر زن نسبت به حمایت از ایتام و اکرام آنان اقدام می کنند که این موضوع سبب افزایش زمینه های خدمت رسانی به خانواده های تحت پوشش این نهاد شده است.
ناصری افزود: بدون استفاده از کمکهای خیرین رسیدگی به مشکلات مددجویان تحت پوشش این نهاد در شهرستان اراک مشکل است که در این راستا خیرین خصوصا خیرین زن توانسته اند بسیاری از نیازهای مددجویان را تامین کنند.
وی با اشاره به اینکه زنان خیر حضرت فاطمه را الگوی اصلی خود قرار داده اند اظهار داشت: زنان مسلمان باید با تاسی از زندگی فردی و اجتماعی این بانوی بزرگ اسلام در زندگی خود از سیره عملی حضرت فاطمه زهرا(س) الگوبرداری کنند.
ناصری صداقت، ولایت پذیری، ایمان و احسان و نیکوکاری را از مهمترین ویژگی های حضرت فاطمه زهرا دانست و بر ترویج جنبه های زندگی این بانوی بزرگ اسلام در جامعه تاکید کرد.
رئیس شاخه اراک کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز گفت: مناطق یک و دو کمیته امداد در شهرستان اراک با استفاده از تمام توانمندی های بخش خصوصی و خیرین و نیز استفاده از اعتبارات این نهاد به مددجویان تحت پوشش در 99 روستای شهرستان اراک خدمات ارائه می کند.
بهرامی افزود: هم اینک در شهرستان اراک پنج هزار و 506 خانوار با جمعیتی بالغ بر 15هزار و 522 نفر از خدمات این نهاد استتفاده می کنند که در سال گذشته به آنان 37 میلیارد ریال تسهیلات و خدمات ارائه شده است.
به گفته وی، در سال گذشته از میان مددجویان این نهاد در شهرستان اراک برای 223 نفر از زوج های جوان این نهاد جهیزیه تهیه و مورد حمایت قرار گرفته اند.
نظر شما