پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۳۷

با نظر قلعه نویی/

تمرینات سپاهان با دو روز تاخیر آغاز می‌شود

تمرینات سپاهان با دو روز تاخیر آغاز می‌شود

تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای حضور در دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور با دو روز تاخیر از روز سه شنبه هفته پیش رو آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که قرار بود تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای حضور در دهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از روز یکشنبه شانزدهم خردادماه در اصفهان آغاز شود، با نظر قلعه نویی آغاز تمرینات زردپوشان اصفهانی با دو روز تاخیر مواجه شد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان پنجشنبه شب در تماس با مسئولان این باشگاه اصفهانی با بیان اینکه بعضی از بازیکنان اصلی این باشگاه در سفر هستند و تعدادی از آنها هم قرارداد خود را با باشگاه تمدید نکرده‌اند، اعلام کرد دور جدید تمرینات تیم با دو روز تاخیر آغاز  شود.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان با کسب 67 امتیاز به عنوان قهرمانی نهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور دست یافت که پس از دومین دوره لیگ برتر، این دومین عنوان قهرمانی آنها در این مسابقات محسوب می شود.

کد خبر 1094983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha