غلامرضا حیدری کردزنگنه در گفتگو با مهر گفت: امسال سهام 489 شرکت گروه یک و 35 شرکت گروه دوم را بر اساس برنامه ها واگذار خواهیم کرد. علاوه بر این امر در سال جاری طرحهای نیمه تمام را نیز واگذار خواهیم کرد.
مدیرعامل سازمان خصوصی سازی در مورد نحوه رفع مشکلات بدهی برخی شرکتها که در فهرست واگذاری قرار گرفته اند، تصریح کرد: شرکتهای واگذار شده دارای بدهی به خزانه و سیستم بانکی به تناسب دوره بازپرداخت اقساط خود واگذار می شوند و این موضوع در قانون بودجه سال 89 نیز به تصویب رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه داشتن وام برخی شرکتها مانعی برای فروش سهام آنها نخواهد بود، بیان کرد: سازمان خصوصی سازی در صورت وجود مشتری می تواند سهام شرکتی را که در فهرست واگذاری ها نیست را بفروش برساند.
کردزنگنه با تاکید بر اینکه امسال سال پرکاری برای سازمان خصوصی سازی است، افزود: بر این اساس در پیش نویس برنامه پنجم توسعه و همچنین بودجه سال جاری به سازمان خصوصی سازی اختیارات بیشتری داده شده است تا برنامه هایی که اجرای آن بر عهده این سازمان گذاشته شده است بهتر محقق شود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد نحوه قیمت گذاری سهام شرکتهایی که واگذاری می شوند، گفت: تعیین ارزش و قیمت گذاری سهام شرکتهای مشمول واگذاری از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با انتقاد نسبت به اینکه برخی از افراد سازمان خصوصی سازی را به گران فروشی و برخی به ارزان فروشی و حراج بیت المال متهم می کنند، افزود: این در حالی است که قیمت گذاری سهام شرکتها کاری بسیار مشکل و پیچیده است.
کردزنگنه تصریح کرد: سازمان برای رفع مشکلات و چالشهای مطرح در این زمینه، درصدد اصلاح آئین نامه های قبلی قیمت گذاری و یکسان سازی این آئین نامه ها بر اساس نظرات کارشناسی است، همچنین استفاده از روشهای جدید ارزیابی را نیز در دستور کار دارد.
به گفته وی در حال حاضر کشف قیمت در بازار برای سهام شرکتها بر اساس خالص دارایی و سودآوری است که از بهترین روشها برای قیمت گذاری در سطح بین المللی به شمار می رود.
نظر شما