پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ خرداد ۱۳۸۹، ۸:۳۹

یک روزنامه مصری:

آمریکا نباید ملتهای جهان را احمق فرض کند

آمریکا نباید ملتهای جهان را احمق فرض کند

یک روزنامه عرب زبان با اشاره به توجیهات آمریکا در دفاع از تجاوز خونین نظامیان صهیونیست به کشتی های " کاروان آزادی" اعلام کرد کاخ سفید طوری سخن می گوید که گویی با جمعی از مخاطبین احمق خود روبرو است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الجمهوریه مصر امروز در مقاله ای به شدت از جانبدارای آمریکا از حمله خونین کماندوهای صهیونیست به " کاروان آزادی " انتقاد کرد.
 
این روزنامه مصری افزود : دولتمردان آمریکایی سعی می کنند تا با اعمال فشار یا از طریق راه های دیپلماتیک و همچنین اظهارنظر، جنایتکاران نژاد پرست و تندروی صهیونیست را که با موجی از خشم و نفرت جهانی روبرو شده اند ، نجات دهد.
 
دوشنبه گذشته کماندوها و نظامیان رژیم صهیونیست با حمله به "  کاروان آزادی " که حامل کمکهای بشردوستانه برای مردم در محاصره نوارغزه  بود شماری از مسافران این کشتی را کشته و شماری دیگر را نیز زخمی کردند.
 
همچنین نظامیان اسرائیلی حدود 600 نفر دیگر از مسافران این کشتی را به سرزمین های اشغالی انتقال داده و مورد بازجویی قرار دادند.
 
دولت آمریکا که همچنان برخی از سران عرب، امیدها و آرزوهایی به این دولت بلکه به شخص باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا دارند، با هدف دفاع از امنیت رژیم صهیونیستی، اقدام به توجیه جنایت این رژیم علیه " کاروان آزادی " می کند.
 
همچنانکه جو بایدن معاون رئیس جمهوری آمریکا  در توجیه اقدام جنایتکارانه صهیونیستها مدعی شد: این کشتی ها حامل موشکهایی برای حمله به اسرائیل بود نه مواد غذایی و دارو.
 
الجمهوریه در پایان می نویسد: دولت آمریکا با این توجیهات سطحی، گویی که جمعی از مخاطبین احمق خود را خطاب قرار داده است نه ملتهایی را که از اسرائیل انواع روشهای کشتار ، ترور و ویرانی را دیده اند به طوریکه آثار مخرب این ویرانی نه تنها همچنان باقی است، بلکه برای نسل های آتی نیز باقی خواهد ماند.
 
 
کد خبر 1095485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha