محمدرضا حاج یوسف زاده که در اسپانیا به سر می برد با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: در بازیهای آسیایی گوانگژو و همچنین رقابتهای مختلف محمدرضا رودکی باید در دو وزن 100+ کیلوگرم و وزن آزاد برای تیم ملی مبارزه کند به همین دلیل نمی توانیم اجازه دهیم او تا رسیدن به آمادگی مطلوب در مسابقات معتبر شرکت کند.
وی ادامه داد: شرکت در رقابتهای سطح بالایی چون جام جهانی مادرید آمادگی بالایی را طلب می کند و اگر حضور در این رقابتها باعث تشدید آسیب دیدگی رودکی شود او را نیز از دست خواهیم داد و دستمان خالی تر از گذشته می شود.
سرمربی تیم ملی در مورد سطح فنی این مسابقات گفت: همه تیم ها با آمادگی بالا به مادرید آمده اند، اکنون کشورهای صاحب جودو دو تیم آماده در اختیار دارند که یکی در مسابقات شرکت می کند و تیم دیگر سرگرم آماده سازی است ولی ما این شرایط را نداریم.
حاج یوسف زاده در پایان ابراز امیدواری کرد ملک محمدی و محجوب بتوانند مبارزات خوبی را در این رقابتها به نمایش بگذارند.
جام جهانی جودو روز شنبه در مادرید اسپانیا آغاز شد و تیم ملی ایران با سه جودوکار در این مسابقات حضور پیدا کرده است. علی معلومات روز گذشته در اولین دیدار خود با شکست برابر لهستان حذف شد. ملک محمدی و محجوب نیز مبارزات خود را امروز یکشنبه برگزار می کنند.
نظر شما