پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۵۶

کاهش 17 درصدی تولید عسل در همدان

کاهش 17 درصدی تولید عسل در همدان

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره پرورش طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از کاهش 17 درصدی تولید عسل در استان همدان خبر داد.

محمد نظرپور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان افزود: در سال گذشته هزار و 484 تن عسل در استان همدان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن 17 درصد کاهش نشان می دهد.

وی وجود گرد و غبار معلق در هوا را مهمترین علت این کاهش تولید برشمرد و افزود: غبار موجود بر روی گیاهان و گلها اجازه تغذیه زنبور از گل را نمی دهد.

وی با اشاره به اینکه گرد و غبار روی گلها باعث می شود که زنبورها فقط برای تغذیه خود عسل تولید کنند و زنبوردار نتواند عسل تولیدی را به بازار عرضه کند، پیش بینی کرد امسال با 20 درصد کاهش تولید عسل در استان همدان روبرو شویم.

نظرپور اظهار داشت: در پدیده گرد و غبار سال گذشته 80 درصد زنبورداران استان همدان خسارت دیدند و با وجود پیگیری های بسیار هیچگونه خدمات برای جبران خسارتهای آنها از سوی مسئولان ارائه نشد.

رئیس اداره پرورش طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: در حال حاضر هزار و 876 زنبوردار با 149 هزار و 341 کندو در استان همدان فعالیت می کنند.

کد خبر 1095616

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha