به گزارش خبرگزاری مهر، جواد نجم الدین اظهار داشت: ایران خودرو با کاهش هزینه های تولید با حفظ کیفیت و ایمنی، برنامه کاهش قیمت سمند ال ایکس با موتور تی یو فایو را تحقق می بخشد و با پنج میلیون ریال کاهش قیمت این خودرو را به مشتریان عرضه می کند.
وی افزود: این اقدام به دنبال کاهش قیمت سه میلیون ریالی خودروی سمند با موتور ملی در ماه گذشته صورت می گیردکه بسیار مورد استقبال مشتریان قرار گرفت.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: این روند کاهش قیمت برای سایر محصولات ایران خودرو نیز در ماه های آینده ادامه خواهد داشت.
وی در مورد کمبود قطعه کاتالیست کانورتور در نمایندگی های مجاز ایران خودرو اظهار داشت: ایران خودرو به دلیل الزامات زیست محیطی این قطعه را بر روی خودروهای تولیدی نصب می کند و مشتریان باید پس از 80 هزار کیلومتر مبادرت به تعویض کاتالیست کانورتور خودروی خود کنند.
نجم الدین تاکید کرد: نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش موظفند با مراجعه مشتریان این قطعه را در زمان مقرر تعویض کنند.
نظر شما