خدامراد ممبنی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: به منظور برنامه ریزی فضاهای آموزش و پرورش کشور این وزارتخانه درصدد بازنگری اطلاعات شاسنامه های فنی مدارس کشور است.
وی با بیان اینکه از اواخر سال 88 اجرای این طرح به صورت آزمایشی در چهار استان کشور به اجرا درآمد، اظهار داشت: باتوجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش عملیات اجرای این طرح از اوایل اردیبهشت ماه سال جاری در کلیه استانها آغاز شده است.
مدیر اجرایی طرح شناسنامه مدارس با بیان اینکه اجرای این طرح هم اکنون در بخش برنامه ریزی، ساماندهی، هماهنگی کار برداشت اطلاعات است، گفت: پیش بینی ما این است که اجرای این طرح تا مهر ماه امسال به پایان رسیده و حدود 1.5 میلیون نفر ساعت فعالیت در این راستا صورت گیرد.
ممبنی با تاکید بر این جهت اجرای این طرح نیازمند همکاری مدیران مدارس کشور هستیم، گفت: در این شناسنامه تمامی اطلاعات مدارس وارد سایت شده و برای همه فضاهای آموزشی شناسنامه اطلاعاتی از وضعیت مدارس تهیه می شود.
وی افزود: این شناسنامه به منظور جمع آوری اطلاعات کلیه مدارس از جمله، تعداد دانش آموزان، مساحت و زیربنا و تعداد کلاس ها، برای انجام کارهای کارشناسی و تحقیقاتی مربوطه انجام خواهد شد.
مدیر اجرایی طرح شناسنامه مدارس اضافه کرد: وضعیت سازه ای، نوع معماری، تاسیسات، ظرفیتهای کلی ساختمان، وضعیت چگونگی اجرای ساختمانها و وضعیت حقوقی املاک در شناسنامه مدارس آورده خواهد شد.
ممبنی با بیان این که جامعه آماری هدف بیش از 100 هزار فضای آموزشی خواهد بود،گفت: بیش از 150 هزار واحد سازمانی در این مدارس مسقر هستند.
وی اظهار داشت: برنامه ریزی آموزش و پرورش در زمینه فضاسازی و سازماندهی فضاهای آموزش و سازماندهی نیروی انسانی و جلوگیری از هدر رفت بسیار از منابع از مزیتهای مهم اجرای طرح شناسنامه دار کردن مدارس کشور است.
نظر شما