پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۱۵

فرشباف در گفتگو با مهر:

چالشهای صنعت بیمه شناسایی شد / تعرفه‌های ابلاغی ؛ بزرگترین چالش

چالشهای صنعت بیمه شناسایی شد / تعرفه‌های ابلاغی ؛ بزرگترین چالش

رئیس کل بیمه مرکزی ایران بزرگترین چالش صنعت بیمه را تعرفه‌هایی که به صورت مصوبه شورای عالی بیمه به این صنعت ابلاغ می شود، عنوان کرد.

جواد فرشباف ماهریان در گفتگو با مهر درمورد شناسایی چالشهای صنعت بیمه گفت: پس از ابلاغ 10 دستور رئیس جمهور برای تحول صنعت بیمه، شناسایی چالشهای صنعت بیمه در دستور کار قرار گرفت.

رئیس شورایعالی بیمه یکی از کلیدی ترین مباحث 10 دستور رئیس جمهوری را رقابتی کردن این صنعت برشمرد و افزود: در یک بازار رقابتی، صنعت حرفه ای و تخصصی، نرخها و شرایط دستوری تعیین نمی شود.

وی تاکید کرد: صنعت بیمه برای یافتن جایگاه مناسب و ایجاد آرامش و اطمینان در جامعه در راستای اجرای طرح تحول این صنعت به مدتی زمانی حدود 5 سال نیز دارد.

فرشباف بزرگترین چالش صنعت بیمه را تعرفه هایی که به صورت مصوبه شورای عالی بیمه به این صنعت ابلاغ می شود، عنوان کرد و افزود: ایجاد بازار رقابتی به ابزار و لوازمی در شرکتهای بیمه نیاز دارد تا بر اساس آن قیمتها برای رسیدن به کف کنترل و پرداخت خساتها به نحو مطلوب انجام شود و امکان تداوم فعالیت شرکتها به بهترین وجه وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: برای انجام این کار شورای عالی بیمه برنامه ای 5 ساله تدوین کرده است که در 2 سال ابتدای آن نرخها در هفت مرحله برای رشته های مختلف آزادسازی می شود.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه صرف رها کردن قیمت نمی تواند بازار رقابتی را برای صنعت بیمه به وجود آورد، اظهارداشت: در حال حاضر سومین مرحله از آزادسازی تعرفه های صنعت بیمه اجرایی شده که بر اساس آن حدود 50 درصد رشته های فعالیتی صنعت بیمه را آزادسازی کرده ایم.

به گفته وی یک مسیر نسبتا طولانی و زمانبندی شده را برای اجرای برنامه ها به پیش می بریم تا صنعت بیمه که تاکنون به صورت دولتی به آن نگریسته می شد را به سمت خصوصی، رقابتی و مشتری مداری سوق دهیم.

فرشباف تاکید کرد: تغییر این نگاه چند روزه حاصل نمی شود و به زمان نیاز دارد، به عبارت دیگر برای رسیدن به نقطه مطلوب به زمانی 5 ساله نیاز داریم.

کد خبر 1096433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha