پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۱۲

در روزهای تعطیل؛

مدارس همدان باید در اختیار شهروندان قرار گیرد

مدارس همدان باید در اختیار شهروندان قرار گیرد

همدان - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر همدان گفت: مدارس مرکز شهر همدان باید برای پارک خودروها در روزهای تعطیل در اختیار شهروندان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بعد ازظهر دوشنبه در نشست اعضای شورای اسلامی همدان با مدیران دستگاه‌های فرهنگی گفت: باید حسینیه‌ها و مساجد و مدارس مرکز شهر در روزهای تعطیل برای ارائه خدمات شهری در اختیار شهروندان قرار گیرد.

محمد سعید بیات با بیان اینکه استفاده بهینه از مکان های موجود در سطح شهر برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان لازم الاجراست، گفت: در این خصوص دستگاه های اجرایی همکار می توانند نسبت به دریافت هزینه در صورت پارک خودرو در حیاط اداراتشان اقدام کنند.

وی به پیشنهاد های قابل طرح در سفر هیئت دولت اشاره و خاطرنشان کرد: باید به هیئت های مذهبی و قرآنی که تاکنون مظلوم واقع شده ‌اند توجه کرد و بودجه مستقلی به آنها اختصاص یابد.

رییس شورای اسلامی شهر همدان نیز با بیان اینکه باید پیشنهادات ارائه شده در سفر هیئت دولت به همدان در راستای جامه عمل پوشاندن به این دغدغه‌ها قرار گیرد،افزود: طرح‌هایی که برای پیشنهاد در سفر ریاست ‌جمهوری مطرح می‌شود باید پاسخگوی خواسته‌ها و نیازهای مردم باشد.

کد خبر 1096674

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha