به گزارش خبرنگار مهر در یزد، جواد شمقدری پیش از ظهر سه شنبه در گردهمایی مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور اظهار داشت: در صددیم فیلم سازی را بومی کرده و ظرفیت فیلم سازی را در استانهای مختلف کشور فعال کنیم.
وی افزود: بر این اساس باید 300 فیلم در کشور ساخته شود که 100 فیلم آن باید در تهران و 200 فیلم آن در استانها ساخته شود.
شمقدری خاطرنشان کرد: در این راستا از فیلمهای استانی با طی روند کارشناسی حمایت مالی خواهیم کرد.
شمقدری یادآور شد: ساخت فیلم در استانها از این پس یک مسیر کارشناسی را طی خواهد کرد به نحوی که فیلمنامه در بنیاد فارابی بررسی و مطالعه می شود و بر این اساس بودجه های استانی به آن تعلق خواهد گرفت.
شمقدری ادامه داد: این اقدام با هدف بومی سازی هنر فیلم سازی و بهره مندی از نیروهای بسیار خوب در استانها انجام می شود ضمن اینکه با این اقدام می توان با هزینه های کم، فیلمهای بسیاری خوبی ساخت.
وی در این زمینه خواستار همکاری و تعامل بیشتر مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها با هنرمندان عرصه فیلم سازی شد.
شمقدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف گردهمایی مدیران ادارات ارشاد مراکز استانها، بیان داشت: حضور ما در این همایش برای پاسداری از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: اگر امروز حیات معنوی و شور نشاطی داریم، آن را مرهون انقلاب و رهبری هستیم زیرا اگر انقلاب نمیشد، بسیاری از مردم و هنرمندان با هنر و سینما کاری نداشتند و از آن کنارهگیری میکردند.
شمقدری اظهار امیدواری کرد: با همکاری هنرمندان و مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین حمایتهای دولت خدمتگزار و وزیر ارشاد قدمهای خوبی در عرصه هنر به ویژه سینما و تلویزیون برداشته شود.
وی همچنین با تاکید بر لزوم ساماندهی وضعیت سینمای ایران عنوان کرد: این مسئله نیاز به مرور زمان دارد.
شمقدری بیان داشت: امروز فیلم سازان کشورمان از شرایط پیش آمده نگران و نسبت به آن معترض هستند و این نگرانیها باید برطرف شود.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: فیلمسازان اگر در گذشته معترض نبودند به این دلیل بود که اعتراض آنها سبب ایجاد مشکلات بسیار در عرصه کار آنها میشد اما امروز معتقدیم اعتراض و نقد سبب شکوفایی و رفع مشکلات و معضلات خواهد شد.
وی در بخش دیگری از این گردهمایی با اشاره به مشکلاتی که هنرمندان باید در عرصه هنر تحمل کنند، گفت: یکی از نیازهای حوزه فرهنگ و هنر، صبر است که این مقوله مورد غفلت واقع شده است.
معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: صبر و تحمل یک نیاز در حوزه فرهنگ است اما برخی میخواهند مشکلاتی که طی چند سال به وجود آمده را، یکروزه حل کنند و در این زمینه بسیاری یقه وزارت ارشاد را گرفتهاند.
وی با اشاره به مسئله حجاب در جامعه افزود: یکی از مسائلی که همگان وزارت ارشاد را در حل آن دخیل میدانند، مسئله حجاب است اما نباید انتظار داشت که بدحجابی یکروزه حل شود بلکه این معضل باید از مدارس، مهدکودکها، مربیان مهدها آغاز شود و تا چند سال آینده این موضوع به مرور حل و رفع شود.
معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز به منظور شرکت در گردهمایی مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور که به میزبانی یزد برگزار میشود، به این استان سفر کرده است.
استان یزد فردا نیز میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.
نظر شما