پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۲۷

نمایش "مراسمی برای یک دوست" در تبریز به روی صحنه می رود

نمایش "مراسمی برای یک دوست" در تبریز به روی صحنه می رود

تبریز - خبرگزاری مهر: نمایش مراسمی برای یک دوست به کارگردانی علی فتوحی از روز شنبه 22 خرداد در خانه تاتر تربیت تبریز به روی صحنه می رود.

کارگردان نمایش "مراسمی برای یک دوست" در خصوص این اثر به خبرنگار مهر گفت: این نمایش کاری پست مدرن بوده و داستان در مورد شخصیتی به نام کلوین است که دوستان او به خاطر قانون، دوستی و شهر می خواهند او را مجازات کرده و کل داستان بر حول محور جریان مجازات کلوین می گذرد.

 علی فتوحی افزود: داستان این نمایش برگرفته از داستانی از "دونالدبارتلمی" نویسنده آمریکایی بوده که ملیحه مرادی جعفری آن را باز نویسی کرده است.

وی اظهار داشت: متن اصلی داستان بر اساس هشت بازیگر بوده که بر اساس تحلیل و برداشت خود از آن، هفت بازیگر به آن اضافه کرده و نمایش با 15 بازیگر به روی صحنه می رود و این هفت بازیگر اضافی هر کدام داستانی منحصر به فرد دارند که همسو با داستان اصلی پیش می روند.

فتوحی سال 89 را سال خوبی برای تاتر استان پیش بینی کرده و اجرای سه تاتر در سه ماه را نوید سالی پر بار می داند.

علی فتوحی این هنرمند تبریزی از سال 73 با کار بازیگری وارد عرصه هنر و نمایش شده و پس از آن کار خود را با طراحی صحنه و نویسندگی ادامه داده و از سال 82 وارد عرصه کارگردانی شده است.

وی در گروه سایا فعالیت داشته و نوید اجرای چهار نمایش از این گروه را تا پایان سال 89 می دهد.

به گفته فتوحی، این چهار اثر شامل‌ " قوبیلای" به کارگردانی سیروس مصطفی که بر روی صحنه رفته، "مراسمی برای یک دوست" به کارگردانی علی فتوحی، " آلین یازیسی" به کارگردانی سیروس مصطفی و "بر پهنه دریا" نیز به کارگردانی علی فتوحی است.

گروه سایا در جشنواره ها و مسابقات داخلی و بین المللی تاتر دانشگاهی حضور یافته و برنده جایزه و مقام های مختلف شده است.

شایان ذکر است این نمایش به مدت 10 روز از22 تا 31 خرداد در خانه تاتر تربیت تبریز اجرا خواهد شد.

کد خبر 1097606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha