پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۳۳

دانشکده مجازی دانشگاه شیراز در دو رشته جدید دانشجو می پذیرد

دانشکده مجازی دانشگاه شیراز در دو رشته جدید دانشجو می پذیرد

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس دانشکده مجازی دانشگاه شیراز از پذیرش دانشجو برای دو رشته کارشناسی ارشد برای مهر ماه امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حبیب دانش منش ظهر پنجشنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: سال گذشته دو گرایش از مهندسی فناوری اطلاعات در این دانشکده راه اندازی شد که امسال برای اولین بار در مقطع کارشناسی گرایش طراحی و تولید نرم افزار و گرایش مدیریت سیستمهای اطلاعاتی راه اندازی شد که برای مهر ماه دانشجو می پذیرد.

وی با اشاره به فعالیتهای بین المللی دانشکده مجازی دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: دانشکده در حوزه های بین المللی تاکنون فعالیتهایی داشته که بر همین اساس در سال 85 در کشور امارات متحده عربی پذیرش دانشجو داشت که نزدیک به 15 نفر دانشجو در کشور امارات در این دانشکده در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشکده مجازی دانشگاه شیراز با تاکید بر اینکه امسال فعالیتهای این دانشکده در امارات متحده عربی گسترش می یابد، افزود: تلاش شده فعالیتهای دانشکده مجازی دانشگاه شیراز در قطر و افغانستان نیز گسترش یابد.

دانش منش در مورد نحوه پذیرش دانشجو در این دانشکده نیز بیان کرد: پذیرش دانشجو در این دانشکده به دو صورت انجام می شود که از طریق کنکورهای سراسری سازمان سنجش در مقاطع مختلف و آزمون اختصاصی که توسط دانشکاه شیراز و با نظارت سازمان سنجش خواهد بود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت دانشکده مجازی دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: دانشکده از سال 83 فعالیت خود را با دو رشته کارشناسی حقوق و کارشناسی ناپیوسته ابزار دقیق و کنترل با 93 دانشجو شروع کرد و اکنون 12 رشته گرایش فعال با دو هزار و 500 دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد وجود دارد.

کد خبر 1098325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha