پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۴

حجت الاسلام طاهری:

1150 دانشجو لرستانی در طرح ضیافت اندیشه ثبت نام کردند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان از ثبت نام بیش از یک هزار و 150 دانشجو در قالب طرح ضیافت اندیشه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام سید محمد طاهری عصر پنج شنبه در نشست هم اندیشی طرح ضیافت اندیشه در سخنانی اظهار داشت: طرح ضیافت اندیشه دارای سه هسته دبیرخانه و شورای سیاست گذاری، گروههای آموزشی دانشگاهها و هسته اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت هسته اجرایی این طرح بر عهده 72 نفر است، افزود: ما به دنبال این هستیم که این طرح در لرستان به عنوان یک طرح نمونه اجرا شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان از رایزنی برای اجرای طرح با حوزه علمیه قم به منظور اعزام اساتید خبر داد و بیان داشت: همچنین در قالب مدت زمان اجرای طرح برخی از شخصیت های مطرح کشوری در جمع دانشجویان سخنرانی خواهند داشت.

حجت الاسلام طاهری ادامه داد: همچنین در مدت اجرای طرح دو کرسی آزاد اندیشی به صورت مناظره ای در سطح دانشگاههای استان برگزار می شود.

وی با اشاره به وضعیت ثبت نام دانشجویان برای حضور در این طرح، خاطر نشان کرد: با وجود اینکه هنوز تبلیغات آنچنانی صورت نگرفته تاکنون یک هزار و 150 دانشجو در طرح ضیافت اندیشه ویژه ماه مبارک رمضان ثبت نام کرده اند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: از این تعداد دانشجو ثبت نام شده 350 نفر از دانشجویان لرستانی دانشگاههای دیگر کشور هستند.

حجت الاسلام طاهری با یادآوری اینکه برخی از استانها ظرفیت خود را تکمیل کرده اند، خواستار همکاری صدا و سیما برای گسترش دامنه تبلیغات در این زمینه شد.

وی با اشاره به برخی نیازهای اجرای طرح خواستار همکاری مسئولان اجرایی استان برای تامین وسیله ایاب و ذهاب اساتید، هزینه اسکان اساتید غیربومی، برپایی نمایشگاه عکس و کتاب، اختصاص استخر شنا و تجهیزات ورزشی، تهیه بسته های فرهنگی برای دانشجویان، اختصاص کتاب برای خوابگاهها و همکاری برای اختصاص مساجد برای برگزاری مراسم شبهای قدر شد.

کد خبر 1098687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha