غلامرضا موسوی تهیهکننده "بغض" به خبرنگار مهر گفت: این فیلم به موضوع مهاجرت و به بنبست رسیدن جوانان نسل سوم میپردازد. این فیلم قطعا با همکاری یکی از کشورهای همجوار تولید میشود و فیلمبرداری آن در یکی از این کشورها خواهد بود. هدف ما این است که این اثر محصول مشترک ایران و یکی از کشورهای همسایه باشد که امیدوارم به نتیجه برسد.
موسوی درباره برنامهریزی گروه فیلمبرداری این پروژه گفت: شروع فیلمبرداری بستگی به کشوری دارد که همکاری ما با آن به نتیجه خواهد رسید، چون آب و هوای هر کدام از این کشورها، تاریخ شروع فیلمبرداری را تغییر میدهند. تیر ماه مذاکره با تهیهکننده تمام میشود.
این تهیهکننده افزود: این تمایل در سینماگران کشورهای همسایه وجود دارد تا محصول سینمایی مشترکی با ایران داشته باشند چرا که به لحاظ فنی، محتوایی و موقعیتی فیلمهای ایران این قابلیت را دارند. از مدتها قبل پیشنهاد همکاری وجود داشت و من نمیدانستم که با کدام فیلمنامه باید وارد مذاکره شویم که به این نتیجه رسیدیم، فیلمنامه "بغض" این قابلیت را دارد تا به عنوان تولید مشترک ساخته شود.
وی ادامه داد: ما این فیلمنامه را ترجمه کردیم و برای سه تهیه کننده خارجی ارسال کردیم تا ببینیم با کدام یک از تهیهکنندگان به نتیجه خواهیم رسید چرا که این تهیه کنندگان علاوه بر رغبت و علاقهای که در کار مشترک داشتند راهاندازی سینمای کشورشان را اتصال به سینمای ایران میدانند در نتیجه با توجه به سیاستهای موجود ترجیح دادیم که این پروژه را به صورت مشترک بسازیم.
موسوی درباره حضور بازیگران خارجی در "بغض" گفت: اگر کشوری که ما برای تولید مشترک با آن به توافق میرسیم از بازیگران حرفهای برخوردار باشد این بازیگران در پروژه حضور خواهند داشت اما اغلب این کشورها به لحاظ بازیگری حرفی برای گفتن ندارند و اکثرا از امکانات تلویزیونی برخوردار هستند.
پروانه ساخت "بغض" به کارگردانی رضا درمیشیان و تهیه کنندگی غلامرضا موسوی دو هفته پیش از سوی شورای صدور پروانه 35 میلیمتری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شد.
نظر شما